Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

S modne piste

‘Louis Vuitton’ u skandalu

Poznata modna kuća optužena da promovira prostituciju

Modna kuća 'Louis Vuitton' izazvala je oštre reakcije javnosti i to pod optužbom promoviranja prostitucije. Video za kolekciju jesen/zima 2013 snimljen je u suradnji s kontroverznim magazinom LOVE, naime, prikazuje manekenke koje hodaju po tamnim uličicama Pariza odjevene u donje rublje te bunde koje nerijetko otkivaju i više no što bi trebale.

Modeli Cara Delevingne i Georgia May Jagger 'povlače' se po najmračnijim dijelovima grada, sumnjivim automobilima, naginju se kroz prozor i bez stida otkrivaju najintimnije dijelove tijela.Ozbiljnost optužbi dokazuju i sami akteri cijele rasprave. Tako je modna kuća na noge dignula borce za ženska prava u Francuskoj. 'Video je uznemirujući jer kombinira dva različita svijeta – modu i svijet prostitucije.', izjavila je predstavnica 'Osez le Feminisme'.

Udruga Scelles Foundation Against Sexual Exploitation, socijalistički senator Laurence Rossignol, odvjetnik Dominique Attias, i bivši francuski ministar Chantal Jouanno obrušili su se na ovaj spot u pismu časopisu France's Liberation te izjavili kako se žene prikazuju na neprihvatljiv način.'Ženska tijela prikazana su kao objekti i nešto što je namijenjeno za igru. Ovo je vrlo štetno jer se pokušavamo oduprijeti ideji, koju bi mlade Francuskinje mogle dobiti, da je prostitucija banalna i odličan način za prodaju odjeće', stoji u pismu.Modna kuća se ograđuje od optužbi pod izlikom da video nije produkt same kuće već drugog brenda.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Budi fit

Kada se govori o mršavljenju, mnogi nisu sigurni što je učinkovitije u gubljenju kilograma – vježbanje ili dijeta?

Duh i tijelo

Nedavno istraživanje provedeno u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice pokazalo je kako je 76.1% žena nezadovoljno vlastitim tijelom u prvoj godini nakon poroda.

Duh i tijelo

Imate učestale glavobolje i razdražljivi ste? Bole vas ramena i ukočen vam je vrat? Imate bolove u želucu nakon određene hrane?

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.