Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Louis Vuitton – zar i u krevetu?

Dizajnerski prezervativi za potpuni po(modni) užitak

Svi ljubitelji luksuznosti i mode sada mogu uživati u Louis Vuitton prezervativima. Na tržištu su se, naime, pojavili prezervativi smeđe boje s znakom LV, dobro poznatim brojnim obožavateljima francuskog branda.

Poznatu modnu kuću osnovao je 1854. Louis Vuitton Malletier, a zadnjih šest godina nosi titulu najvrijednijeg luksuznog branda, procijenjenog na čak 25.9 bilijuna američkih dolara. No, čini se da predsjednik LV kompanije Yves Carcelle i kreativni direktor Marc Jacobs u ovom projektu nisu imali svoje prste.Simpatičnu zaštitu od spolnih bolesti i neželjene trudnoće dizajnirao je, naime,  Irakli Kiziria – arhitekt iz Georgie, koji niti na koji način nije povezan s modnom kućom. Proizvod koji se može kupiti po cijeni od 68 dolara bio je namijenjen za lansiranje na Svjetski dan AIDS-a, kako bi se pružila financijska potpora The fundation for AIDS Reserch.

Jedni od najskupljih prezervativa na ovaj su način postali bitan dio slagalice koja već godinama oduševljava zaljubljenike u dizajnerske inovacije. Tako smo se već imali priliku upoznati s Chanel 'gumicama', koje na svom omotu imaju decentno ispisanu poruku: 'Keep it classy.', po cijeni od 279 dolara za pakiranje od 12 komada.Oni koji nakon ove vrtoglave cijene trebaju nešto što će ih umiriti možda će prije posegnuti za Proper Attire kondomima koji su dizajnirani prema želji Alexandera Wanga i Charlotte Ronson. Dok su zadnji u redu, ali cijenom najpopularniji dizajnerski izlet, šareni kondomi Marca Jacobsa.Još jednom potvrđeno je pravilo da seks prodaje sve, pa i skupe dizajnerske kondome.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Kondomi (prezervativi), pružaju učinkovitu zaštitu od spolno prenosivih bolesti i neželjene trudnoće, ali samo ako se ispravno koriste.

Zdravstveni karton

Prakticirajte siguran seks na Svjetski dan kontracepcije 26. rujna kao i svaki drugi dan kroz godinu.

Savjeti stručnjaka

Koja metoda kontracepcije je najbolja za mene i odgovara li mom životnom stilu?

Savjeti i preporuke

Evo što je najbolje potrpati u torbicu!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.