Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Život u dvoje

Luckasta djevojačka večer?

Wellness, zanimljive igre i striperi!

Za nekoliko dana bit ćete gospođa. Iako gospođica ne ide u zaborav te ovo i nije vaša posljednja večer zabave, tradicionalno ju se obilježava ugodno, neobično, pomalo luckasto i u svakom slučaju veselo.

A što vam se sve nudi u slobodnom djevojačkom svijetu? Uvijek je tu naravno klasično okupljanje djevojaka u stanu gdje se jedu grickalice, prepričavaju dogodovštine i opušta se sve dok ne uleti profesionalni striper. Na početku s dozom neugode cure pogledavaju jedna drugu pa čovjeka koji skida odjeću. Ipak, nakon nekog vremena djevojke se naviknu na prisutnost nepoznatog nauljenog čovjeka, opuste se i zabavljaju.

Zanimljivo i bez skidanja

Ipak kako se sve ponovno ne bi vrtjelo oko muškaraca i skidanja odjeće, moguće je imati veselu žensku zabavu i bez stripera. Zbog zanimljivosti odredite poneko pravilo, npr. zabranite dolazak muškaraca, ugasite mobitele, ne razgovarajte o ljubavnim jadima, poslu, a pogotovo ne o čišćenju stanu.

Kako se ne bi sve svelo samo na razgovor, odigrajte pokoju igru. Tu je vječno intrigantna „boca istine“ ili možda igra „nikad nisam“ u kojoj sudionice moraju reći što nikada nisu napravile. Ipak, za ovakav tip zabave, bolje je odabrati hotel ili vikendicu udaljenu od civilizacije, kako susjedi ne bi prigovarali.

Aromatična kupka i pjenušac

Ako ste, ipak, za nešto drugačiju varijantu, pozovite svoje najdraže prijateljice u wellness. Sve više hotela u posljednje vrijeme nudi zanimljiv program za djevojačke večeri, a cijene se kreću od 150 kuna na više. Slavite ženstvenost te ljepotu dijela i duha u aromatičnim kupkama, na masažama, u saunama, te se za kraj ipak počastite pjenušcem i čokoladnom tortom.

Djevojačka večer, može se pretvoriti u cijeli dan i vikend, ponajviše ako svoje najdraže prijateljice povedete na izlet, odnosno putovanje. Osim toplica možete posjetiti neko mjesto u susjednoj državi i uživati u šetnji, kavi, razgovorima, opuštanju i izlasku u gradu gdje vas nitko ne poznaje.

Zabluda je kako su momačke uvijek veselije: Vaša večer prije sudbonosnog da može biti zabavnija, samo ako to želite. Vi i vaše djevojke napravite  provod iz snova i onda zasigurno neće biti dosadan, već prepun luckastih trenutaka za pamćenje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Je li pred vama zadatak organiziranja djevojačke večeri za vama dragu osobu?

Putovanja

Jačanje imuniteta, mentalni rast, tretmani koji vraćaju balans i oslobađaju pozitivnu energiju, povratak prirodi i lokalnom…

Zanimljivosti

Iako su neizostavni dio novogodišnje noći, pjenušci se zapravo mogu piti u svako doba godine, u običnim i svečanim prigodama, kao aperitiv, uz jelo,...

Duh i tijelo

Pružite svome tijelu sve ono što mu treba kako bi bezbrižno izguralo nadolazeću hladnu zimu.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.