Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Lude boje za kosu

Ovo ljeto u frizuru uklopite sve dugine boje. 

Ako pratite najnovije trendove kada je kosa u pitanju, onda ste se sigurno već odlučile za neku od upečatljivih žarkih boja. Ovoljetni trendovi dopuštaju na kosi bilo koju nijansu koju si možete zamisliti. Eksperimentiranje s bojama napokon je dozvoljeno! Mislite li da su nijanse poput iguana zelene, atomsko ružičaste ili lava crvene tek nazivi boja u kompletu tempera, gadno se varate. To su imena boja koje trenutno vladaju ne samo na glavama celebrityja, već su sve više prisutne i na ulicama naših gradova. 'Čudne' boje su nekima ipak previše napadne da bi ih se usudili i sami uklopiti u svoj look, ali zato kod poznatih osoba, pomama za šarenilom nikad nije bila veća. Katy Perry je tako isprobala mnoge od vrištećih nijansi, a ne moramo ni spominjati da su isti trend brzinom munje prihvatile Lady Gaga, Jessie JKelly Osbourne i RihannaNije teško zamisliti da itko od osoba koje se bave javnim nastupima eksperimentira s ovakvim bojama, ali kada su u pitanju svakodnevne obveze i 'normalni' poslovi, pitanje je u kojoj će mjeri ovakvo šarenilo zavladati kao trend. Ako vam je ipak previše zamisliti se u napalm narančastoj boji kose, tu je tzv. dip-dyed ili ombre tehnika bojanja kose, tj. vrhovi kose umočeni u boju kontrastnu ostatku kose. Svakako zanimljiv način da osvježite postojeću boju i date joj novi, trendi sjaj. Nemate li dovoljno dugu kosu za samo 'umočiti' vrhove u \ivahnu nijansu, možete pokušati sa šiškama. Dozvoljeno je i bojanje samo jednog dijela kose, kao npr. iznad zatiljka kod uha, tako da je obojani dio vidljiv tak nakon što se kosa sveže u visoki rep. Naravno da postoje i ekstenzije, tj. umeci koje lako možete aplicirati na svoju kosu, bez straha da je uništite kemikalijama. Popularnost ovakvog originalnog uljepšavanje kose je još je veća obzirom da kada bojate pramenove ili vrhove, poželjno je da niste precizni pri razdvajanju komada kose te da vam je boja asimetrično raspodijeljena na kosi. Pravi mali frizerski raj za sve vas koje volite u kućnoj radinosti eksperimentirati s bojama kose. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Poznat po savršenom mirisu i prirodnim sastojcima svakog proizvoda, L'Occitane nam je ovog proljeća donio novitete za kosu kao krunu svakog lica!

Darivanje

Kakvu god dužinu ili oblik kose imali, važno je da se trudite održati ju zdravom, a frizeri smatraju da je na tom putu važno...

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.