Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Predstavljamo

Luksuzna Electrolux inovacija za vašu kuhinju

Electrolux vam donosi novi mali kućanski aparat velikih mogućnosti.

Novi mali kućanski aparat velikih mogućnosti stiže iz Electroluxa – blender ESB9300. Luksuzan uređaj iz Masterpiece kolekcije opremljen je snažnim motorom od 1200W kojem nijedna namirnica ne može pružiti otpor.

Osam različitih programa, od onog za smoothije do programa za drobljenje leda, pružaju vam mogućnost pripreme različitih obroka u najkraćem vremenu. Staklenka je bez BPA, dovoljno velika za 2,2L tekućine, te je otporna na hladnoću i toplinu.

Baza je po prvi put nakošena 10 stupnjeva, što olakšava upotrebu, a u kombinaciji s oštricama od titana pruža odlične rezultate. Blender je također presvučen titanom, sadrži LCD display i LED osvijetljene tipke što ga čini apsolutno elegantnim, izdržljivim i inovativnim. Odabirom ESB9300 donesite zdravlje u vaš život!

Pročitajte još

Moj dom

Janko Popović Volarić i Mario Valentić otkrili strast prema kuhanju te priznali da im ni ostali poslovi po kući nisu mrski.

Gastronomija

Došlo je proljeće i slatke i sočne jagode su preplavile hrvatske tržnice stoga nema razloga da se ne bacite na malo kulinarskog eksperimentiranja...s dobrim...

Obitelj

Electrolux je u suradnji s UNICEF-om proveo niz aktivnosti s ciljem jačanja svijesti o udomiteljstvu i pružanja potpore udomiteljskim obiteljima.

Moj dom

Moć topline i laganog dodira pare pretvara zamiješeno tijesto u topao domaći kruh sjajne hrskave korice i meke ukusne teksture.

Advertisement