Madame Demode – modni comeback

Sanja Čirjak i Viktorija Vržesnevskaja kreativna su snaga modnog studija Madame Demode, a ovaj zanimljivi dvojac ove sezone ponovno prikazuje svoju modnu viziju na NIVEA Cro A Porteru, koji će se održati od 24. do 27. ožujka na lokaciji WESTGATE Shopping City.

Kolekcijom jesen-zima 2010/11 radnog naziva 'Na daljinu', dizajnerice modnog studija Madame Demode poigrale su se odnosom tijela i geometrije, te granicom udobnosti kroz kvadrantne oblike. Igrom pletenja sa neočekivanom strukturom, bojama šampanjca, olova te kombinacijom prozirno bijelih te teških crnih tkanina, dizajnerice ponovo na scenu donose svoj prepoznatljiv stil.

U novoj kampanji kojom najavljuju kolekciju dizajnerice na svoj osebujan način predstavljaju heroinu demode svijeta koja se ne boji eksperimentirati sa kompleksno krojenom odjećom koju je moguće nositi na više načina. Zaštitno lice kampanje je model Jelena Golub (Talia Model), fotografije potpisuje Jurica Sertić, make up Žana Kožul, a kosu frizerski salon Ruža, partner ovosezonskog NIVEA Cro a Porter.

Revija modnog studija Madame Demode na rasporedu je u četvrtak 25. ožujka.