Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Madame Demode za proljeće i ljeto

Nakit i torbe Tamare Bombardelli izvrsno se nadovezuju na avangardnu odjeću.

Madame Demode predstavlja foto kampanju koju su Viktorija Vržesnevskaja i Tamara Bombardelli snimile za kolekciju proljeće i ljeto 2012., nazvanu 113 kilograma laštika, 56 dekagrama svile i nekoliko ružnih boja prikazanu na nedavno završenom Cro A Porteru.

Viktorija koja stoji iza branda Madame Demode suradnju s mladom dizajnericom Tamarom započela je na prošlosezonskoj kolekciji kada su uvidjele da se kreativno nadopunjuju te da se Tamarin nakit i torbe izvrsno nadovezuju na Viktorijinu odjeću koja svojim dizajnom iz kolekcije u kolekciju iznova potvrđuje titulu vladarice domaće avangarde.
U ulozi modela našla se sama dizajnerica Tamara Bombardelli koja je pred objektivom Sanje Bistričić možda i ponajbolje mogla prikazati emociju kolekcije koju su nazvale 113 kilograma laštika, 56 dekagrama svile i nekoliko ružnih boja, a ovo ime koje na izgled nema veze s modom zapravo odaje količinu i vrstu materijala koje su koristile.
"Ime koje smo odabrale ujedno govori sve i ne govori ništa, osim što zahtjeva subjektivnu interpretaciju, mnogo mašte i slobodnog prostora", kažu Viktorija Vržesnevskaja i Tamara Bombardelli, ne želeći promatraču ništa sugerirati ni nametati nego mu ostavljaju na volju da sam donese konačan sud.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Ovoga proljeća naše druženje započeli smo u Zoološkom vrtu grada Zagreba, a nastavljamo ovaj vikend 14. i 15.5.2022. u Avenue Mallu!

Zanimljivosti

Stilist koji uspješan na domaćoj sceni preko 20 godina, Marko Grubnić, gostovao je u podcastu nemoj me.

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Fashion report

Zagrebačka Škola za modu i dizajn proslavila je 3. svibnja 2022. Dan škole i 30 godina dizajna u svom školskom vrtu te predstavila radove...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.