Majice za zaljubljene

Bobs’n’babes, svježi dizajnerski duo, stvorili su koncept majica za parove koji omogućava svim golupčićima da svoju ljubav izraze na zabavan i drugačiji način. Srca, cvijeće i čokolade su u redu ali ako tražite nešto zaista posebno, neuobičajeno, tada potražite Bobs'n'babes majice u paru.

Couple Fishing koncept je savršen poklon za vas i ačuš drugu polovicu. Bilo da ste par svježe ulovljen u mrežu ljubavi ili da slavite četrdesetu obljetnicu braka, ovaj komplet je idealan a svaku prigodu.

Drugi Bobs'n'babes koncept majica za parove je Couple Calling – za sve one svježe zaljubljene koji se ne mogu "skinuti" s telefona i odlijepiti jedno od drugoga. Ili za one koji održavaju vezu na daljinu. Ili jednostavno za one koji vole telefonirati.

Najbolje od svega je da i vi možete osvojiti Bobs'n'babes komplet majica za parove. Posjetite njihovu Facebook stranicu, saznajte što trebate napraviti i čekajte da vam stigne komplet po izboru. Sretno!

Bobs'n'babes su mladi međunarodni dizajnerski duo s trenutnim prebivalištem u Zagrebu. Njihova odjeća kombinacija je kvalitetnih pamučnih pletiva i tekstilnog printa koji na privlačan i šaljiv način ilustrira pitanja ljubavi, veza, očuvanja okoliša poput globalnog zatopljenja vegetarijanstva. Kolekcija je izrađena u crnoj i bijeloj boji i sadrži modele za muškarce, žene i djecu.