Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Predstavljamo

Make up natjecanje – Ledena ljepota

Deseto Profokusovo Make up natjecanje s temom „ Ledena ljepota“ održat će se u petak 11.03.2016. u 14 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma „Dani ljepote & fitnessa“ 2016.

Deseto Profokusovo Make up natjecanje s temom „ Ledena ljepota“ održat će se u petak 11.03.2016. u 14 sati u sklopu Zagrebačkog velesajma sajma „Dani ljepote & fitnessa“  2016.

Priliku za predstaviti  svoj kreativni make up dobilo je sedam natjecateljica, učenica srednjih škola :Gloria Čiček,  Anna Kaić,  Sanda Livia Maduna, Lara Pecotić, Marta Šoban, Dorotea Volenik i Ivana Zukić.

Ledena ljepota, izražena skulptura lica, naglašenim očima, te definiranim usnama samo su djelovi make up-a koji će morati zadovoljiti strogi žiri a i publiku.

ledena_ljepota_1000x668px-01

Posebna gošća make up natjecanja je Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2016. Antonela Ivanović  na kojoj će prezentaciju  scenskog  make up-a  izvesti vizažistica Učilišta Profokus klase 2015-2016, Matea Mesić. Profokusov tim frizera-stilista će se predstaviti sa posebnom frizurom na prelijepoj Antoneli i time nam pokazati odličan spoj znanja, vještine i prakse koje su stekli obrazovanjem u Učilištu.

Natjecateljice sa najvišim ocjenama osvojiti će vrijedne nagrade koje je osiguralo Učilište Profokus sa svojim partnerima. Illamasqua cosmetics osigurali su  pakete iz najnovije linije dekorativne kozmetike za prva tri mjesta. Nagrade za sve natjecateljice osigurali su dugogodišnji partneri Učilišta: Subrina professional, Art deco, Bioderma, Metis, Kryolan.

Lijepo je darovati ali i primati poklone, zato vas pozivamo da nam se pridruže u petak, 11.03.2016. u 14.00 sati na make up natjecanju kako bi lako i jednostavno naučili nešto novo u make up-u, osvojili nagrade za publiku, uživali u našem programu i podržali svoje kandidate na natjecanju. Vidimo se na sajmu Dani ljepote na Zagrebačkom velesajmu.

Više

Istaknuto

Prvi zadatak make-upa oduvijek je bio prikriti sitne nesavršenosti i istaknuti ljepotu.

Dobar posao

Sa samo 22 godine, make up artist Karlo Rusan već je ostvario uspjeh o kojima mnogi sanjaju.

Beauty report

Konačno smo ponovno raspoloženi za cool i kreativne eksperimente sa stiliziranjem.

Beauty report

Proslavimo ljubav uz profesionalne make-up proizvode visokih performansi branda Catrice.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.