Make-up noviteti iz L’Oreal Parisa

L'Oreal Paris za proljetno-ljetnu sezonu predstavlja tri nova neodoljiva proizvoda – bronzer Glam Bronze, ruž Rouge Caresse i lak za nokte Color Riche Le Vernis.

Bronzer s trostrukim efektom

Jedinstveni bronzer Glam Bronze Sun Radiance Trio daje trostruko blistavi rezultat. Izaberite nijansu koja će naglasiti vaše očne kapke, oblikovati jagodice, obasjati vaš dekolte ili ih pomiješajte za blistav brončani ten.

Proizvod dolazi u dvije različite varijante – za plavuše i brinete, po cijeni od 109,90 kn.

Rouge Caresse – tajna zavodljivih usana

Predstavljamo vam novu generaciju ruža za usne koji će postati esencijalna tajna zavodljivih, njegovanih i senzualnih usana. Mlade žene danas ne žele koristi ruževe kakve su u mladosti koristile njihove majke. Iz tog razloga, L'Oréal Paris lansirao je novi ruž koji donosi osjećaj lakoće na usnama, ugodnu teksturu, jednostavnost nanošenja i nijanse nosive svaki dan, u svakoj prilici. 

Zlatno pakiranje daje ovom ružu jedinstven i sofisticiran izgled, pa on postaje pravi predmet žudnje. Djevojke će ga posebno voljeti jer je ovo ruž koji se vrlo jednostavno nanosi, bez mogućnosti pogreške, što znači da se može nanijeti u autu, šetajući gradom ili na kavi s prijateljicama bez ogledala u blizini.

Veo boje na vašim usnama – disperzija pigmenata i sedefa u mješavini blistavog disperzirajućeg ulja daje suptilan sjaj. Pigmenti su tako dobro raspršeni da čak i s tankim nanosom na usnama, boja u potpunosti dolazi do izražaja. Kombinacija bogatih polimera i maslaca jojobe stvaraju iznimno mekanu i senzualnu teksturu. Usne su zaštićene i hidratizirane do 6 sati

Dolazi u 12 suvremenih, luksuznih i vedrih nijansi u rasponu od svijetlih i mliječnih pastelnih do ružičastih, bež i narančastih, koje su moderne i lake za nositi, pomalo nestašne ili savršeno profinjene, a cijena mu je 84,90 kn.

Color Riche lakovi za nokte 

Zahvaljujući ekspertizi L'Oréal Paris laboratorija i njihovoj  novoj dizajnerici boja Orrei Light, kreirana je kolekcija lakova za nokte – bez granica! Sedefe, pigmente i optičke efekte L'Oréalovi eksperti spajaju kako bi kreirali tisuće različitih nijansi.

Pomoću kolorimetra mjere koncentraciju boje u svakom pojedinom laku kako bi postigli savršenu nijansu. Formula Color Riche laka za nokte sadrži polimere koji stvaraju sloj koji daje sjaj i kristalni akril kako bi se dobila čistoća boje.

Pigmenti su raspršeni u ultra fine čestice za jedinstven intenzitet boje. Različiti sastojci u formulama nalaze se u bazi tekućeg gela, tako da lak lagano klizi po površini nokta tijekom nanošenja i osigurava savršen, jednoličan rezultat.

Ovaj lak za nokte dolazi u 26 nijansi podijeljenih u 3 kolekcije: Essential, Shocking i Fatal, a cijena pojedinog laka je 35,90 kn.