Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Make-up za ispravljanje nesavršenosti

Igre s nijansama pudera i ključnim mjestima.

Ako niste u potpunosti zadovoljni svojim izgledom, pomozite si uz pomoć pojedinih make up trikova. Evo nekoliko savjeta.

1. Kratko lice

Kako bi naočigled malo produžili lice, nanesite tamniji tekući puder na područje ispod obraza te nakon toga uzmite puder koji odgovara vašem tenu i zagladite lice, lagano miješajući nijanse dva pudera. Jagodice će se istaknuti i lice će izgledati duže.2. Široki obrazi

Ako želite da vam lice uže izgleda, jer obraščići su se razbacali na sve strane – postoji rješenje. Nanesite tamniju nijansu pudera na vanjsku stranu obraza te sve naravno zagladite sa svjetlijim puderom.

3. Mala brada i veliko čelo

Ako imate manju bradu onda na nju nanesite svjetliji puder nego na ostali dio lica. Veliko čelo možete prividno smanjiti ako na njega nanesete tamniji puder.
4. Moj nos, moj ponos

Nos se može vizualno smanjiti tako da tamniji puder nesete ispod njega te na vrh, a ako ga želite povećati, na ista mjesta nanesite svjetliji puder. Uski nos proširite stavljajući svjetliju nijansu pudera s njegove strane, a široki suzite također sa strane nanoseći tamniji puder. Uvijek pripazite kako se ne bi vidjele linije i razlike tamnijeg i svjetlijeg pudera na licu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Moj dom

Ovlažiti prostorije je jednostavno. Dovoljno je iskoristiti ono što se u svakom domu nalazi na dohvat ruke.

She Book Club

Pod pretpostavkom da doživimo osamdesetu, na raspolaganju imamo nešto više od četiri tisuće tjedana.

Savjeti i preporuke

Za razliku od ostatka tijela, koža dekoltea je tanja i osjetljivija, pa samim time zahtjeva više pažnje.

Savjeti i preporuke

Teint Idole Ultra Wear prošao je i ultimativni test – izdržao je cijeli dan, bez popravljanja te se na licu ni nakon užurbanog dana...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.