Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Makeover – od punkerice do udavače

Britanka Mel promijenila imidž i postala hit na društvenim mrežama

Mel je britanska punkerica koja se sredinom prošle godine prijavila u popularni britanski show Snog Marry Avoid? u želji da promijeni imidž, a početkom ovog tjedna video o njezinom makeover-u postao je veliki hit na društvenim mrežama.

Prijatelji i roditelji 28-godišnje djevojke iz Liverpoola smatraju kako je pretjerala s pirsinzima te su jedva čekali da ih se riješi dok se punkerici Mel njezin imidž najviše sviđao jer je njime plašila ljude. Ipak priznala je da se nikada nije osjećala seksi, što se promijenilo kada se pogledala u ogledalo s novim izgledom.

Ostala je ugodno iznenađena i komentarima na cesti ispitanih muškaraca od kojih je čak 30 posto odmah poželjelo brak s njom dok dok bi se ostatak rado s njom upustio u romantičnu avanturu.

S vremena na vrijeme na emisiju Snog Marry Avoid? ‘baca se drvlje i kamenje’ jer neki smatraju da neutemeljeno kritizira razne subkulture, te stereotipima promovira ono što se smatra društveno prihvatljivim. Pogledajte kako je Mel od žestoke punkerice postala prava udavača.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

S modne piste

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za aktualnu nedavno prikazanu kolekciju na Bipa Fashion.hr-u inspiriranu...

Trendovi

Možete li zamisliti svijet bez regeneratora, boja za kućno bojenje kose ili trajne ondulacije?

Drama Queen

Da se razumijemo, ja protiv lezbijki nemam ništa, ali imam nešto protiv predrasuda. I nigdje ne piše je li Bog muško ili žensko.

Fashion report

Simbolikom crvene i plave boje, koje simboliziraju postojeću podjelu LA-a, kolekcija istovremeno nosi snažnu poruku za uspostavom mira na njegovim ulicama.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.