Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr
mala od lavande
mala od lavande

Beauty report

Mala od lavande – prirodna kozmetika po narudžbi

Osvojite prekrasan poklon paket prirodne kozmetike

Ne tako davne 2008. godine u malom selu Rečica Kriška na obroncima Moslavačke gore, nedaleko Zagreba, malo poljoprivredno gospodarstvo obitelji Trut pokreće ekološki uzgoj lavande Budrovke. Nedugo nakon toga, najmlađi član OPG-a, Ivana Trut, odlučno kreće u proizvodnju prirodne kozmetike. Danas nju i njen brend znamo pod imenom Mala od lavande.

Tvrtka u asortimanu ima preko 300 vlastitih proizvoda za njegu lica i tijela, koji se rade ručno i jedino po narudžbi. Najveći su proizvođač lavande u Zagrebačkoj Županiji, a prodaja se zasniva isključivo na webu i usmenoj preporuci. Najprodavaniji proizvodi su im gavezova mast, sapun za čišćenje lica – glina/ugljen, sprej protiv komaraca, pasta za zube – neem/glina/ugljen, hidrolat lavandina i krema za lice – smilje. Proizvodi su potpuno prirodni, nisu testirani na životinjama i nemaju negativnih sastojaka te aditiva štetnih za zdravlje čovjeka. Mala od lavande nositelj je i oznake Vegan friendly, što u prevedenom značenju govori da većina proizvoda nije životinjskog porjekla, kao i oznake Hrvatski Eko proizvod. Tu je i nedavno dobivena PETA oznakom Cruelty free i Cruelty free and vegan. Kvaliteta izrade, eko proizvodnja i blizak odnos s kupcima, rezultirali su vraćanjem kupaca ovoj, zasad, maloj hrvatskoj tvrtki.

mala od lavandeOsim brenda Mala od lavande paralelno se radi na podizanju istog brenda za međunarodno tržište, pod nazivom La petite lavande, a trenutno pregovaraju i s mogućim investitorom za širenje posla na susjedne države.

[box style=”0″]

OSVOJITE NAGRADU

Mala od lavande poklanja vam 3 paketa od lavande (hidrolat lavandina, eterično ulje lavandina, sapun od lavande i vrećica s cvijetom lavande).

Želite li osvojiti ovu nagradu pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom LAVANDA te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Navedite 3 najprodavanija proizvoda Male od lavande.

Vaše prijave primamo do 26. rujna 2014., nakon čega ćemo unutar ovog članka objaviti ime dobitnika.

Dobitnice su Paulina Babić, Dunja Cvek i Iva Verstovček. Čestitamo!

[/box]

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Prirodna kozmetika na tržištu vrlo je raznolika, a ponekad je vrlo teško procijeniti kvalitetu i samu prirodnost micelarnih čistača, tonika ili krema te kako...

Savjeti stručnjaka

Iako bi prirodna kozmetika trebala biti najbolja za kožu, ne izazivati ikakve reakcije, iznimaka uvijek ima.

Dobar posao

Razgovarali smo s Helenom Nađ, članicom Međunarodne mreže poslovnih žena, majkom, magistrom procesnog inženjerstva, fitoaromaterapeutkinjom i vrlo svestranom mladom ženom koja silom prilika nije...

Beauty report

Immortella prirodna kozmetika za ovo je proljeće pripremila novu kolekciju izvrsnih, prirodnih dezodoransa.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.