Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Male tajne za veliki orgazam

Višestruki orgazmi više nisu nepoznanica.

Višestruki orgazmi nisu egzotična vještina i ne moraju biti nedostižni, tvrdi Lou Paget, autorica knjige The Big O. Nakon orgazma, žene dulje ostaju uzbuđene i lakše im je doživjeti višestruke vrhunce jer njihovom tijelu nije potreban oporavak i odmor kao muškarcima. Paget smatra da postoje različiti tipovi višestrukih orgazama, a mogu se pojaviti unutar nekoliko minuta, sati ili tijekom cijele večeri.

Orgazmi se mogu pojaviti kao svaki poseban i odvojen od prijašnjeg. Mogu se pojaviti u razmacima od dvije do deset minuta te kao orgazmi koji su odvojeni samo sekundama ili minutom, što se može činiti kao jedan dulji orgazam s različitim intenzitetom. Mogućnosti su bezbrojne, a uz pomoć ovih sedam koraka doživjet ćete neslućene užitke.

1. Raspoloženje i atmosfera

Ženama je često lakše uživati u seksu i doživjeti orgazme tijekom odmora ili vikenda. Važno je da su potpuno opuštene i koncentrirane na vlastito tijelo i da prestanu razmišljati o stvarima koje ih muče. Razmišljanje o seksu pridonosi nakupljanju seksualne energije koja potom vodi do bržeg i jednostavnijeg puta do orgazma, a posebno višestrukih.2. Samopouzdanje

Samopouzdana žena koja je svjesna svog seksipila i voli svoje tijelo lakše će doživjeti redovite i višestruke orgazme. Naime, žena koja osjeća krivnju ili sram tijekom seksualnog odnosa, ima vrlo male šanse da uopće doživi orgazam.

3. Poznavanje vlastitog tijela

Masturbacija pomaže pri lakšem upoznavanju vlastitog tijela i njegovih želja, potreba i reakcija. Žene često same otkriju koji dijelovi tijela su im posebno osjetljivi i točke za koje nisu ni znale da spadaju u erogene zone. Poznajete li svoje tijelo i sve vruće točke, bit će vam lakše i njemu pokazati što vam odgovara.Također, Kegelove vježbe, odnosno stiskanje vaginalnih mišića, jačaju mišiće zdjelice i pomažu pri lakšem postizanju orgazama.

4. Stimulacija klitorisa

Većina žena najlakše doživi orgazam putem stimulacije klitorisa. Stimulacija rukom ili oralni seks pomoći će vam da doživite prvi orgazam, što će pripremiti vaše tijelo da tijekom penetracije lakše dođe do idućih orgazama. Žensko tijelo programirano je tako da i nakon prvog orgazma ostaje u stanju seksualne uzbuđenosti i očekuje sljedeći vrhunac.

5. Odgađanje prvog orgazma

Preporučuje se da se prvi orgazam odgađa što dulje, do trenutka kada više ne možete izdržati. Takav orgazam bit će eksplozivan, a povećava se vjerojatnost i za višestruke orgazme.Odgađanjem se nakuplja seksualna napetost i povećava se šansa za jaki orgazam, a tijelo se priprema za nove orgazme.

6. Nastavak stimulacije

Za razliku od muškaraca kojima treba odmor nakon orgazma, žensko tijelo spremno je za daljnje užitke i sljedeće orgazme. Želite li postići višestruke orgazme, nastavite stimulirati osjetljiva područja samo 30 sekundi nakon prvog orgazma, tvrdi Rachel Carlton Abrams, autorica knjige The Multi-Orgasmic Woman.Ako vam je vaginalno područje previše osjetljivo, dopustite partneru da vam dodiruje druge dijelove tijela, ljubi grudi i bradavice ili siše prste. Tako ćete zadržati seksualnu energiju i povećati mogućnost za brzi dolazak sljedećeg orgazma.

7. G točka

Stimulacija klitorisa najčešće dovodi do orgazma, ali kada to područje postane previše osjetljivo, krenite na vaginalnu stimulaciju kako biste nastavili s orgazmima. Najbolji položaj za stimuliranje G točke, koja se nalazi unutar vagine ispod pubične kosti, je kada on ulazi u vas odostraga.Cijelo vrijeme neka vam dodiruje grudi, klitoris, prelazi rukama po leđima i stražnjici jer će tako vaše tijelo stalno biti u stanju uzbuđenja i spremno za neprestane užitke. Paget tvrdi da G točka nije jedini put do orgazma, naime, na ženskom tijelu se nalazi još barem deset vrućih točaka koje uključuju bradavice, klitoris, vaginu te anus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Seks je prirodan lijek za stres, poboljšava raspoloženje i pomaže u gubljenju kilograma.

Seks

Mnogo nas razmišlja o tome, a kako istraživanja pokazuju - jedan od pet parova je barem isprobao bondage, odnosno vezanje.

Seks

Izgled, težina, spretnost... puno je toga što se partneru mota po glavi.

Zanimljivosti

S vremena na vrijeme otkrijete seks igračku koja je toliko savršeno u skladu s vama da se pitate zna li što želite i prije...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.