Mali kućni pomagači

Ljeto je idealno vrijeme za brigu o vlastitom tijelu. I dok ste ostatak godine prekriveni brojnim slojevima odjeće, tijekom vrućina koje nam predstoje svatko će rado otkriti malo gole kože. Uporaba epilatora trend je koji nas prati već godinama te čini kožu podatnom i mekom – spremnom za pokazivanje na plaži, ali i gradskoj vrevi.

I dok neki brinu o svojoj vanjštini pobornici zdravog života ne mogu se oduprijeti sočnom sezonskom voću i ukusnim voćnim sokovima iz kućne radinosti. Prilikom njihove izrade od velike su pomoći sokovnici prilagođeni potrebama korisnika, kako dizajnom tako i funkcionalnošću.

Kako biste bezbrižno mogli pripremiti svoje tijelo iznutra i izvana za vrućine koje nam dolaze Tehnomarket svim svojim kupcima do 17. lipnja nudi velike popuste na Philips male kućanske aparate i uređaje za osobnu njegu. Tijekom Philips tjedna još jednom je stavljen naglasak na dokazanu kvalitetu Philips uređaja koje sada možete kupiti uz odlične popuste.

Posjetite Technomarket poslovnice gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će vam pomoći savjetima pri kupovini. Epilatori, šišači, uređaji za stiliziranje kose, usisavači, sokovnici, električni roštilji sniženi su od 30 do čak 50 posto i spremini vas razmaziti po najpovoljnijim cijenama.

Više informacija potražite na www.technomarket.hr.