Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Obitelj

Mali sportaši velika srca

Pomoć nezbrinutoj djeci u nadolazećim blagdanima.

Humanitarno-sportski projekt „Mali sportaši – velikog srca“ održati će se 19. prosinca u 10.30 sati u dvorani prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu. Projekt je usmjeren za nezbrinutu djecu, stanovnike kuće Sv.Terezije od malog Isusa za djecu od jedne do sedam godina i kuću Sv.Josipa za djecu od osam do18 godina. U kućama je trenutno smješteno 57 djece bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi.

Program će predstaviti i voditi poznata TV voditeljica Iva Šulentić. Osim Ive, male sportaše razveselit će i mnogi poznati glumci i sportaši koji podržavaju projekt te će malo svoga vremena posvetiti djeci kako bi ih razveselili.

Plemenita srca pomažu nezbrinutoj djeci

„Mali sportaši – velikog srca“ čak njih 400 u dobi od četiri do sedam godina zajedno sa svojim trenerima i voditeljima žele pružiti svoja mala, ali plemenita srca i pomoći svojim prijateljima iz doma za nezbrinutu djecu. Svaki će član "Malih sportaša" pokloniti svoju igračku svojim prijateljima iz doma i pritom nam pokazati što su naučili pohađajući Sportsku akademiju „Mali sportaši“.

Društvo „Mali sportaši“ postoji od 2005. godine sa ciljem provođenja kratkog sportskog programa za djecu predškolskog uzrasta pod vodstvom tima sportskih trenera. Program koji obuhvaća desetak sportova, održavaju u dječjim vrtićima na području grada Zagreba i novootvorenoj sportskoj akademiji „Mali sportaši“ u Varšavskoj ulici.

Pomognite i vi!


U akciji će se također osigurati potrepštine za djecu domova kao što su pelene, higijenske potrepštine, plahte, trenirke, tenisice, šalovi, rukavice, kape, ručnici, koš. Nabavit će se dijelom iz vlastitih sredstava. Međutim, kako ta sredstava nisu dovoljna dobro bi im došla pomoć, makar i u simboličnim iznosu.

Svi koji žele podržati akciju mogu uplatiti novac na poseban račun otvoren samo za ovu priliku u Raiffeisen Bank. Broj računa je:  2484008-1500172794 poziv na broj 2009-2010.

Učinite ovaj Božić ljepšim i toplijim, poklonite djeci radosne blagdane uz veseli sportski pozdrav velika srca.
 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

Prvi tjedan vrtića ili škole, u mnogome je osobit, a možda i težak, kako za djecu, tako i za roditelje.

Fashion report

Bez obzira na model, tenisice i ove jeseni ostaju visoko na ljestvici obaveznih modnih trendova.

Drama Queen

Od prvog razreda, taj tjedan kada si redar, daje ti neku posebnu odgovornost. Sav si važan!

Istaknuto

10 savjeta kako se što prije prilagoditi na školu.

Advertisement