Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Manekenke se “potukle”

Povod fingiranom obračunu je moda domaćih dizajnera.

Zloglasne bande manekenki obračunale su se zbog odjeće hrvatskih dizajnera. Dinamični događaj zbio se na prostoru oko stare tvornice Badel kod zagrebačkog Kvaternikovog trga, a o njemu danas javnost izvještava Moda.hr.

Tihi rat koji već neko vrijeme tinja oko modela Amarie, Arileo, Charlie designa, Nade Došen, Damien’s, Etne Maar, Hippy gardena, Matije Vuice i modne kuće MAK sinoć je eskalirao na najgori mogući način kroz brutalni fizički obračun dviju suprotstavljenih strana.U želji da prve odjenu nove kolekcije, sudionice obračuna nisu se libile upotrijebiti silu. Srećom, ozlijeđenih ovoga puta nije bilo, no kako doznajemo iz povjerljivih izvora ovo je tek prvi u nizu mogućih sukoba oko prava na nove kolekcije.

Nadasve energično snimanje

Iako slove za nježna i krhka bića, manekenke su se iznimno dobro snašle u ulogama banditašica. Naime, kako ste mogli i pretpostaviti manekenke su pokazale da im osim poziranja dobro leži i gluma te su upriličile energično i zanimljivo snimanje.

Styling za „krvavo“ snimanje radila je Jasmina Arnautović dok ih je fotograf Goran Čižmešija zauvijek ovjekovječio u opasnom izdanju. Za frizuru je zaslužna Tajana (Evelin), dok je Make up majstorica bila Josipa Pavišić (Make up factory).

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Život u dvoje

8 iritantnih rečenica koje mora podnositi gotovo svaka solo žena!

Predstavljamo

U utorak je predstavljena humanitarna akcija ''Moja učiteljica zove se nada'' gdje su na konferenciji za medije opisani program i ciljevi akcije

S modne piste

Ženska elegancija i gracioznost prve su asocijacije na splitski modni dvojac Arileo.

Fashion report

Dobro poznat monokromatski izričaj i romantičan Arileo stil i dalje će biti prisutan u svim modelima, jer su za ovaj modni dvojac klasika i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.