Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Seks

Manje ga je, ali je bolji! Kvaliteta intimnih odnosa bolja kada su ljudi stariji

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih.

Možda mladi parovi češće imaju odnose, ali istraživanja su dokazala da je kvaliteta samog intimnog odnosa bolji kod starijih. Istraživanje stranice illicitencounters.com potvrdilo je tezu da vođenje ljubavi tijekom godina postaje sve bolje. Čak 37 % žena i 34 % muškaraca su izjavili kako su najbolje godine za vođenje ljubavi četrdesete.

U istraživanju je sudjelovalo 828 ispitanika, a autori studije objašnjavaju da parovi koji imaju 40 i više godina, zaista uživaju u seksu. Vjerujemo da znate i sami, tajna leži u tome što u tim godinama oni imaju manje kompleksa, ali i više iskustva.

Tri glavna razloga zbog čega vođenje ljubavi s godinama postaje sve bolje

Više samopouzdanja

Znate što želite, ne sramite se svoga tijela, pokreta i zvukova, niste opterećeni celulitom niti imate problema s izražavanjem svojih želja. S godinama raste samopouzdanje tako da su neke osobe otvorenije za drugačija seksualna iskustva nego u mladost.

Odnosi u braku su sve bolji i bolji

Možda će vam biti teško povjerovati, ali na kraju ova tvrdnja ima smisla. Naravno da je prvi odnos uvijek uzbudljiv i vođen s više strasti, ali parovi koji su dugo zajedno poznaju se dovoljno dobro, čak i u spavaćoj sobi. Također ovi parovi će bez suzdržavanja isprobati nove stvari i eksperimentirati bez stida. Barem treba biti tako.

Starije žene lakše doživljavaju orgazam

Ovo je istraživanje također potvrdilo i da starije žene, ako se itko usudi nazvati ih starijima, češće doživljavaju orgazam nego žene s manje iskustva, a ova činjenica i utječe i na kvalitetu seksualnog života partnera.

Više

Zanimljivosti

Sezona vezivanja posvećena je stvaranju simpatija i pronalaženju romantične veze zimi, kada mnogi razmišljaju o provođenju vremena s posebnom osobom.

Seks

Pet načina kako do više užitka!

Seks

Osim što je jednostavna, poza ležećeg policajca jedna je od onih u kojoj možete biti vrlo bliski s partnerom, bez obzira na to što...

Suncokreti na oblacima

Uvijek me zanimalo je li i kako je moguće da, ako s jednom osobom duže vrijeme imaš isključivo samo seksualnu vezu, ili ti odnos,...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.