Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Margiela za H&M konačno u Zagrebu

Ekskluzivnim pre shoppingom proslavljeno lansiranje linije u Centru Cvjetni.

Anamarija Asanović, Nevena Rendeli, Tatjana Dragović, Dubravko Merlić, Željka Ogresta, ELFS, Kristina Bradač samo su neka od imena gostiju pre shopping eventa H&M-a koji se održao 15. studenog, kako bi proslavili lansiranje nove suradnje Maison Martin Margiela za H&M.
Anita Dujić, Judita Franković, Miran Kurspahić, Mare Milin, Tihana Harapin Zalepugin, Edvin Liverić, Miran Kurspahić tom prigodom bili su prvi koji su odjenuli Maison Martin Margiela za H&M kolekciju. Više od 200 gostiju iz modne i lifestyle scene uživali su u opuštenoj atmosferi i ekskluzivnom shoppingu kolekcije MMM za H&M u Centru Cvjetni – Zagreb.Kolekcija prikazuje ponovno izdanje legendarnih odjevnih komada i modnih dodataka za muškarce i žene. Najreprezentativniji artikli iz arhiva modne kuće Maison Martin Margiela predstavljeni su u osvježenim oblicima i materijalima. Cijela je kolekcija pregled kreativnog pristupa te modne kuće.Muževni oblici prilagođeni su kako bi uokvirili žensko tijelo, a komadi iz muške i ženske garderobe predstavljeni su u svojim pretjerano velikim inačicama te su vidljivi tradicionalna obrada i krojački postupci. Transformacija se događa kroz novu uporabu i nove oblike uobičajenih objekata i materijala. Dominiraju nijanse bijele, crne i crvene, boja kože i srebrna.''Oversized i unisex komadi omogućuju mi da se više poigram sa modom i zamjenjujem odjeću sa dečkom'', kaže Anita Dujić, model i modna blogerica.''Uživam u modi i zbog posla uvijek se trudim izgledati dobro. Pokušavam pomaknuti modne granice i na taj način inspirirati druge ljude. Sa ovom kolekcijom moj će stil definitivno biti jedinstven'', kaže Judita Franković, glumica.''H&M me uvijek iznenadi sa svakom novom suradnjom. Ovo je nešto posve neočekivano i vrlo sam sretan da mogu biti dio ovog eventa. Obožavam ove sve vremenske komade koji mogu biti nosivi za različite prilike – od premjera do svakodnevnih radnih obaveza'', kaže Miran Kurspahić, redatelj i glumac.Kolekcija Maison Martin Margiela za H&M biti će dostupna od 15. studenog u H&M Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 2-4 u Zagrebu.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Jedinstvena, bezvremenska, elegantna - tri su epiteta kojima se najbolje može opisati ova AD twenty kolekcija.

Fashion report

Nastavljajući dugu tradiciju hvaljene suradnje dizajnera, H&M s oduševljenjem najavljuje novu suradnju s modnom dizajnericom koja živi i radi u Londonu - Simone Rocha.

Istaknuto

„Najbolja stvar kod Dr. Hauschka dekorativne kozmetike je ta da osim što izgleda savršeno, u isto vrijeme koži pruža potrebnu njegu“, objašnjava simpatični Karim...

Fashion report

H&M je po prvi puta odlučio komade iz ovogodišnje kolekcije za ljetnu sezonu predstaviti organiziravši experience trip u Umag.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.