Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Marina Design predstavlja cruise kolekciju

Poznata dizajnerica debitira na Perwoll Fashion.hr Cruiseu.

U sklopu nadolazećeg modnog događnja Perwoll Fashion.hr Cruise Collection koje će se treći puta po redu održati u prekrasnom ambijentu plaže Zlatni rat u Bolu na otoku Braču, po prvi puta svoju cruise kolekciju predstavit će renomirana modna dizajnerica Marina Design.

Marina Obradović već dugi niz godina svojim promišljenim dizajnom oduševljava modnu javnost, a modna kritika za nju ima samo riječi hvale. Poznata dizajnerica s makarskom adresom predstavit će ležernu, transparentnu, ljetnu kolekciju koja se temelji na minimalističkim formama s jasno definiranim zahvatima u kroju, koloritu i detalju.Osim Marine Design, svoje cruise kolekcije predstavit će i modne dizajnerice Martina Felja, Ivana Barač i Aleksandra Dojčinović koja će povodom sedmogodišnje suradnje predstaviti ekskluzivnu kolekciju Lei Lou za Opel.Svoje modne vizije za ljeto 2013. prikazat će i priznati slovenski dizajner Zoran Garevski te dizajnerica Ljuba Sikimić iz Srbije, a u sklopu platforme LIFT by Perwoll ljetne kolekcije predstavit će i mladi talentirani dizajneri Aleksandar Žarevac i Matija Čop.

Perwoll Fashion.hr Cruise Collection održat će se 14. i 15. lipnja u Bolu na otoku Braču, a osim predstavljanja ljetnih modnih trendova za sljedeću godinu, organizatori su u suradnji s hotelom Bluseun Elaphusa pripremili atraktivan popratni program koji će započeti već u srijedu uz ekskluzivni wine tasting u poznatoj bolskoj vinariji Jako vino, a nastaviti se uz cocktail zabave te after partyje.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Kod gomilanja i pranja odjeće vrijedi isto pravilo – manje je više

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Trendovi

A koji je bolji način za to od novog para sunčanih naočala

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.