Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Marka by Marija Cvitanović

Prva kolekcija haljina koje donose estetsku svježinu i razigran dizajn.

U Zagrebačkom Art reastaurant&wine baru Dubravkin put, u suradnji s pićem Campari, u nedjelju, 30. rujna, održano modno druženje povodom pestavljanja prve kolekcije Marije CvitanovićMarka. U ulozi modela koje su nosile haljine iz kolekcije Marka bile su glumice Bojana Gregorić, Nataša Janjić, Barbara Nola, Csilla Barath-Bastaić , te bivši modeli Iva Balaban, Anica Kovač i Karla Kaić.

Među prvima kolekiju su razgledale Sanja Duggan, Tatjana Dragović, Matija Vuica, Vanja Mamić i brojni drugi. Iskorak u dizajnersku sferu stilistice Marije Cvitanović nekako je logičan slijed dugogodišnjeg rada i iskustva u modnim krugovima, stoga ni ne čudi ova modna priča i avantura u koju se upustila. Svoje modno znanje Marija je stjecala prvo kao stilistica brojnih televizijskih projekata, zatim osobna stilistica i savjetnica mnogih osoba iz društvenog života Hrvatske te danas kao modna kolumnistica.Ljubav između Marije i mode prožeta je cijeli njen život i to je područje kojem se uvijek vraćala i nekako ta fatalna veza bila je sudbinski predodređena. Svakodnevnim radom u modi i osluškujući želje i potrebe svih žena došla je na ideje o dizajniranju kolekcije haljina koje će svaka žena poželjeti u svome ormaru. Slijedeći i svoj vlastiti modni instinkt Marija dizajnira haljine koje laskaju liniji svake žene čineći je istovremeno ženstvenom i klasičnom. Dizajn je to koji će redefinirati žensku softiciranost i eleganciju neovisno o modnim trendovima.Haljine su to koje donose estetsku svježinu i razigran dizajn. Inspirirane romantikom i nježnošću, siluetom odišu minimalizmom pročišćene od teških i krutih linija. Svježina kroja u kombinaciji s tkaninama koje same oblikuju žensku ljepotu trag je kojim Marija polazi u potragu za beskrajnom elegancijom.Što se tiče kolorističke palete Marija ne definira svoju 'boju' već se igra nijansama različitih boja koje tvore jedinstveni harmoniju i modnu igru. Modni brand Marije Cvitanović Marka pokušat će prikazati kako izgleda moderna i samosvjesna žena koja prihvaća modni izazov i iz njega uvijek izlazi kao pobjednica.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Modna tražilica GLAMI u svojem je istraživanju predstavila prošlogodišnje rezultate, nadolazeće trendove i izazove u hrvatskom modnom e-commerceu.

Trendovi

Ono što možemo očekivati ovog proljeća pronašli smo u kolekcijama Mass obuće.

Moj dom

Spojem soje, kokosa i mirisnih ulja vodimo vas u Natalio avanturu.

Trendovi

Kostimografkinja i stilistica Barbara Repe odabrala je jedne savršene cipele i uz njih predlaže tri različite svečane kombinacije u kojima ćete zablistati.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.