Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Duh i tijelo

Masaža vrućom soli

Osvoji tretman koji olakšava napetost i pruža detoksikaciju organizma.

Thai centar Thalea u centru Zagreba nudi velik izbor tretmana za opuštanje i obnavljanje duha i tijela. Nakon blagdanskog stresa našem tijelu je potrebna detoksikacija i odmor. Tretman koji olakšava napetost tijela, ali i pruža detoksikaciju cjelokupnog organizma, je masaža vrućom soli.

Ova masaža se primjenjuje u trajanju od minimalno 90 minuta. U prvih 60 minuta klijenta se masira tzv. deep tissue masažom.Obrađuje se cijelo tijelo, a kako se radi o masaži s nešto čvršćim pritiskom nego je što uobičajeno, klijent slobodno tijekom masaže može zamoli terapeuta da smanji pritisak, ukoliko je potrebno.Ukoliko klijent nikako ne podnosi jaču masažu, prije početka tretmana to će napomenuti terapeutu.Nakon 60 minuta masaže terapeut uzima vruće pinde koje su napunjene sa soli i biljem te masira dijelove tijela koji su i dalje napeti. Najčešće se radi o trapeziusu, vratu i ramenima te lopaticama. Ukoliko klijent želi vruće pinde po nogama, terapeut mu izlazi u susret.Ova masaža oslobađa tijelo od svakodnevnog stresa i istovremeno, zbog sastava pindi, čisti kožu, pružajući jedinstven osjećaj vrućeg bilja i soli po tijelu.

OSVOJI MASAŽU VRUĆOM SOLI

Thai centar Thalea poklanja jedan tretman masaže vrućom soli.

Ukoliko želite osvojiti ovu masažu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom SOL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Koliko traje masaža vrućom soli?

Vaše prijave primamo do 23. siječnja 2012. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.
Masažu je osvojila Lana Varga.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Na kraju priče, nigdje, nikad i ništa nije izazivalo toliko mržnje koliko pojava ženske bradavice koja se nazire tu ili tamo.

Savjeti i preporuke

Ovisno o problematici vaše grive odaberite ulje i zablistajte s njegovanom, mekanom i sjajnom kosom.

Duh i tijelo

Sve ste razdražljiviji, umorniji, dani postaju kraći, a hladne noći sve duže… Pitate se, kako stati na kraj ovim turobnim jesenskim brigama?

Moj dom

Ako pri čišćenju ne želite koristiti agresivne proizvode prepune raznoraznih kemikalija, potrebno je poslužiti se s nekoliko malih trikova.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.