Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Duh i tijelo

Masaža vrućom soli

Osvoji tretman koji olakšava napetost i pruža detoksikaciju organizma.

Thai centar Thalea u centru Zagreba nudi velik izbor tretmana za opuštanje i obnavljanje duha i tijela. Nakon blagdanskog stresa našem tijelu je potrebna detoksikacija i odmor. Tretman koji olakšava napetost tijela, ali i pruža detoksikaciju cjelokupnog organizma, je masaža vrućom soli.

Ova masaža se primjenjuje u trajanju od minimalno 90 minuta. U prvih 60 minuta klijenta se masira tzv. deep tissue masažom.Obrađuje se cijelo tijelo, a kako se radi o masaži s nešto čvršćim pritiskom nego je što uobičajeno, klijent slobodno tijekom masaže može zamoli terapeuta da smanji pritisak, ukoliko je potrebno.Ukoliko klijent nikako ne podnosi jaču masažu, prije početka tretmana to će napomenuti terapeutu.Nakon 60 minuta masaže terapeut uzima vruće pinde koje su napunjene sa soli i biljem te masira dijelove tijela koji su i dalje napeti. Najčešće se radi o trapeziusu, vratu i ramenima te lopaticama. Ukoliko klijent želi vruće pinde po nogama, terapeut mu izlazi u susret.Ova masaža oslobađa tijelo od svakodnevnog stresa i istovremeno, zbog sastava pindi, čisti kožu, pružajući jedinstven osjećaj vrućeg bilja i soli po tijelu.

OSVOJI MASAŽU VRUĆOM SOLI

Thai centar Thalea poklanja jedan tretman masaže vrućom soli.

Ukoliko želite osvojiti ovu masažu, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] pod naslovom SOL te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u i broj mobitela.

Koliko traje masaža vrućom soli?

Vaše prijave primamo do 23. siječnja 2012. nakon čega ćemo i objaviti dobitnika.
Masažu je osvojila Lana Varga.


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Jeste li i vi jedna od onih koje smatraju kako je 'normalno' da muškarac vodi glavnu riječ u krevetu, a žena uživa?

Život u dvoje

Senzualna masaža je dio intimnog odnosa kao stvoren za opuštanje i pripremu na seksualni čin. S

Duh i tijelo

Masaža prstiju pomaže nam osloboditi se napetosti u organizmu uz istovremeno otpuštanje blokada i nesmetan protok energetskih puteva.

Duh i tijelo

Sjedite više od pola dana, i na poslu i doma. Nemate vremena za rekreaciju pa vaš organizam zbog toga pati: tromi ste, blijedi i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.