Meblo božićno sniženje

Zakoračite u novu godinu s novom kuhinjom ili dnevnim boravkom. U Meblu u velikoj blagdanskoj akciji koja traje do 31. prosinca nude 30% popusta na sve kuhinje i dnevne boravke Sphera, 20% popusta na Jogi, shabby chic i kompletan dekorativan asortiman te 15% popusta na krevete Punkt i zimski vrt koji možete iskoristiti u sklopu velikog Meblovog čišćenja zaliha.Kuhinje
Sphera su moderan i inovativan kuhinjski program visoke kvalitete. Sphera kuhinje prate svjetske trendove u sferi kuhinja kako bi svojim korisnicima osigurale moderan i zanimljiv proizvod. To su kuhinje istinski kreirane po vašoj mjeri, izrađene na način da razmišljaju o vama, vašim potrebama, karakteristikama i željama, a s namjerom stvaranja kvalitetnog i korisnog proizvoda.


Novitet u Sphera ponudi su dnevni boravci Sphera Modulo – zidne modularne forme kao proizvod suvremenog okruženja i pristupa koji se već godinama koristi u konceptu dnevnih boravaka. Ovaj pristup baziran je na jednostavnosti, eleganciji i nenametljivosti te je prepoznat kao idealan za ugodan ambijent.

Sistem je moguće, u primjerenim varijantama, koristiti i u modernim poslovnim prostorima te uredima. Jedinstvenost sistema je mogućnost otvaranja elemenata s više strana. Ovaj tehnološki detalj elegantno je izveden propustom fronte te osim praktičnosti, osigurava i visoku estetsku vrijednost. Donji elementi koncipirani su kao ladice i koriste blumotion vodilice koje omogućavaju bešumno zatvaranje privlačenjem.

Veliko Meblovo čišćenje zaliha do 31. prosinca nudi 20% popusta na Jogi, shabby chic i kompletan dekorativan asortiman te 15% popusta na krevete Punkt i zimski vrt.

Kompletan Jogi asortiman (madraci, podnice, postelje, anatomski jastuci, zaštitne blazine), Shabby chic asortiman, garniture Vega-Z i Gemini te dekorativni asortiman (tapete, gotovi proizvodi, tkanine, dekori, tepisi) s Meblo zalihe možete kupiti uz 20% popusta. Tu je i popust od 15% na krevete iz linije Punkt (Jana, Gramos, Viola) te namještaj od ratana (zimski vrt) Yama Mutyara, sve to isključivo s Meblo zalihe.

Poseban popust od čak 35% dolazi i na najnoviji Meblo božićni asortiman u kojem možete pronaći košare za kruh, jastuke, jastučnice, podmetače za jelo, rukavice za pećnicu te mnogo drugih kućanskih potrepština u prigodnom božićnom stilu.