Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Megan Fox i Ronaldo za Armani

Popularna glumica se skinula za Emporio Armani Underwear.

Trenutno najpoželjnija žena na svijetu, zvijezda kino hita 'Transformers' – Megan Fox postala je zaštitni model za Emporio Armani Underwear i od sezone proljeće/ljeto 2010 bit će zaštitni znak Emporio Armani Jeansa.

Dvadesettrogodišnja glumica je kao Armani mezimica zamijenila popularnu Posh Spice aka Victoriu Beckham. Fotografi koji su se latili posla oko ove kapanje su Mert Alas i Marcus Piggott koji su za ovu priliku prelijepu Megan snimali na raznim lokacijama u Los Angelesu.Široka javnost se razveselila jer upravo su izašle fotografije za proljetnu kolekciju sa mladom i privlačnom glumicom.

A kaaad će Christiano?

'Megan je mlada i seksi i ima snažnu osobnost. Emporio Armani Underwear i Armani Jeans predstavljaju upravo to – mladenački duh. Dakle ona je definitivno pravi izbor za ovu kolekciju', rekao je sam Giorgio Armani.

Zanimljivost je kako model – zaštitno lice i tijelo za muški Emporio Armani Underwear i Jeans postao nogometaš Christiano Ronaldo. S veseljem očekujemo te fotografije!


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Fashion report

PHILIPP PLEIN još jednom otkriva svoj provokativan duh, a lansiranjem svoje prve kolekcije naočala dizajnirane u suradnji s talijanskom tvrtkom De Rigo, zadivljuje kampanjom koja...

Celebrity

U Takenoko Dubrovnik Ronaldo je stigao jučer navečer, u društvu djevojke Georgine i nekolicine bliskih prijatelja, u kojem su uživali u brojnim japanskim specijalitetima...

Celebrity

Adele, Ronaldo i Katy otkrili zašto je njima voda važna

Beauty report

Osvojite parfem Avon Instinct EdP

Advertisement