Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Savjeti stručnjaka

Menstrualne čašice u prosjeku koštaju 30 eura i mogu se koristiti do 10 godina!

Održiva menstruacija uzima sve više maha; 40% od 1030 ispitanih žena izjavilo je da su prešle na menstrualnu čašicu jer su željele smanjiti osobni menstrualni otpad.

INTIMINA, brend posvećen ženskom intimnom zdravlju, proveo je istraživanje među svojim pratiteljima na društvenim mrežama kako bi se doznalo više o razlozima zašto žene prelaze na višekratne menstrualne proizvode.

Održiva menstruacija uzima sve više maha; 40% od 1030 ispitanih žena izjavilo je da su prešle na menstrualnu čašicu jer su željele smanjiti osobni menstrualni otpad. Ovo je pozitivan trend s obzirom na to da prosječna žena tijekom života koristi više od 11.000 jednokratnih menstrualnih proizvoda kojima su potrebne stotine godina da se razgrade.

Menstrualne čašice poput Lily Cup One mogu se koristiti do 10 godina, što predstavlja značajnu uštedu u usporedbi s mjesečnim troškom proizvoda za jednokratnu upotrebu. Ispitanice u anketi rekle su da bi ušteđeni novac potrošile na putovanja, hranu i izlete (46%), zabavna iskustva (26%), odjeću, uljepšavanje i njegu kože (16%). Neke bi ušteđeni novac iskoristile za otplatu duga, dobrotvorne priloge, hobije i obrazovanje ili za svoju djecu.

Intimina Lily Cup One čašica je izrađena od jedinstvenog komada baršunasto glatkog medicinskog silikona koji ne nakuplja mirise, ne iritira sluznicu niti podržava razvoj bakterija. Model Lily Cup One u jednoj veličini, s dvostrukim rubom protiv izlijevanja i prstenom za lakše vađenje predstavlja savršen odabir za početnice.


Darujemo jednu čitateljicu!

Pravila su jednostavna:

Prijave primamo do 31. ožujka točno u podne.

Random biramo, a dobitnici nakon objave svoje podatke (ime i prezime, adresa i broj telefona) dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Podatke koje ostavite koristimo isključivo u svrhu dostave paketa i neće biti dijeljeni trećim osobama. Darove šaljemo samo na adrese u Hrvatskoj u roku 30 dana od javljanja dobitnika.

Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Ako želite provjeriti jeste li jedan od dobitnika, upišite svoje ime u tražilicu.

Dobitnica Karla Vecerina

Više

Budi fit

Jako ih je lako unijeti u suvišku, ali taj suvišak unesenih kalorija trebalo bi nekako i potrošiti kako se ne bi pretvorio u potkožno...

Budi fit

58% žena pati od stresne inkontinencije, što znači da pate od urinarne inkontinencije kada se smiju, kašlju, kišu ili podižu teške predmete.

Duh i tijelo

Žene poslije četrdesete… Tko su one?

Beauty report

L’Erbolario ima učinkovite proizvode visoke kvalitete za zaštitu od štetnog sunčevog djelovanja.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.