Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Micica – nakit iz bajke

Nova kolekcija broševa, ogrlica, narukivica i prstenja kreativnog riječkog dvojca.

Kreativni dvojac iz Rijeke, Doris Fatur i Stefano Katunar, stoje iza ovih uistinu posebnih modnih dodataka u koje se sve sanjarske i nježne duše zaljube na prvi pogled. Najpoznatije Micice su barokni broševi ukrašeni satovima, mačkicama, djevojčicama i dječacima koji nas svojim dizajnom vraćaju u davna vremena romantike.

Stvoreni iz zabave 2009. godine, ubrzo su Micica broševi i ogrlice dobili potražnju te su se u vrlo kratkom vremenu od jednobojnih, pretvorili šarene, šašave i ilustrirane.
Sve je potpuno ručno rađeno, bojano, ilustrirano te lakirano. Micica je mali svijet mašte koji ponekad seže i nekoliko stotina godina u prošlost tražeći inspiraciju u ogledalima, okvirima, iluminacijama. Također izrađuju i barokne okvire u svim oblicima i bojama. Micica vadi na stol svoju novu proljetno-ljetnu kolekciju. Uz pomoč modelirki, akvarela, tuša, grafita i drugih materijala stvoreni su novi Micica broševi, narukvice i ogrlice. Ovoga puta još dominantnijem, razigranijem, šarenijem i ilustrativnijem nakitu pridružuje se i Micica prsten.
Noseći Micicu, nosimo jedan mali svijet. Poput prozora na kazališne daske ili pogled u scenu animiranog filma ili svijet cirkusa i boja. Micica i ovoga puta nadograđuje oblike izraženijim formama razigranih vitica u svijetu simbola i bestijarija ispunjenih šarenilom raznobojnih ljuskica i gradacije nježnih boja ukovitlanih u prepoznatljive likove Moglina, lebdećih satova, sjetnih ribica i drugih ilustracija.Poput fibule u antičko doba, Micica ponovno postaje simbol žene pričajući priču o onoj sjetnoj, snažnoj, o sanjarskoj, romantičnoj, razigranoj, vrcavoj i dominantnoj.Naša se Eva Balažin pokazala izvrsnim modelom za ovu kampanju i tako pobudila sav šarm ovoproljetnog Micica nakita. Za kreativnu realizaciju kampanje zaslužan je duo Micica. Preko ljeta ih možete naći u Rovinju u vlastitom Atelieru Micica a za narudžbe možete im se javiti i preko Facebooka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

Čak i najjednostavniji zlatni ljetni modni dodatak može vam pružiti trenutačno osvježenje.

Dizajn

Malo tko još nije čuo za SEXY PLEXY , hrvatski brend nakita koji je must have dio stylinga apsolutno svake trendseterice.

Trendovi

Zlatarna Celje predstavlja novu zlatnu kolekciju Rawina namijenjenu damama koje uvijek žele nositi djelić prirode sa sobom

Trendovi

Zlatarna Celje i ovog proljeća pozdravlja prirodu čija ljepota ne prestaje biti izvor nadahnuća dizajnerima u kreiranju novih kolekcija.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.