Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Micica – nakit iz bajke

Nova kolekcija broševa, ogrlica, narukivica i prstenja kreativnog riječkog dvojca.

Kreativni dvojac iz Rijeke, Doris Fatur i Stefano Katunar, stoje iza ovih uistinu posebnih modnih dodataka u koje se sve sanjarske i nježne duše zaljube na prvi pogled. Najpoznatije Micice su barokni broševi ukrašeni satovima, mačkicama, djevojčicama i dječacima koji nas svojim dizajnom vraćaju u davna vremena romantike.

Stvoreni iz zabave 2009. godine, ubrzo su Micica broševi i ogrlice dobili potražnju te su se u vrlo kratkom vremenu od jednobojnih, pretvorili šarene, šašave i ilustrirane.
Sve je potpuno ručno rađeno, bojano, ilustrirano te lakirano. Micica je mali svijet mašte koji ponekad seže i nekoliko stotina godina u prošlost tražeći inspiraciju u ogledalima, okvirima, iluminacijama. Također izrađuju i barokne okvire u svim oblicima i bojama. Micica vadi na stol svoju novu proljetno-ljetnu kolekciju. Uz pomoč modelirki, akvarela, tuša, grafita i drugih materijala stvoreni su novi Micica broševi, narukvice i ogrlice. Ovoga puta još dominantnijem, razigranijem, šarenijem i ilustrativnijem nakitu pridružuje se i Micica prsten.
Noseći Micicu, nosimo jedan mali svijet. Poput prozora na kazališne daske ili pogled u scenu animiranog filma ili svijet cirkusa i boja. Micica i ovoga puta nadograđuje oblike izraženijim formama razigranih vitica u svijetu simbola i bestijarija ispunjenih šarenilom raznobojnih ljuskica i gradacije nježnih boja ukovitlanih u prepoznatljive likove Moglina, lebdećih satova, sjetnih ribica i drugih ilustracija.Poput fibule u antičko doba, Micica ponovno postaje simbol žene pričajući priču o onoj sjetnoj, snažnoj, o sanjarskoj, romantičnoj, razigranoj, vrcavoj i dominantnoj.Naša se Eva Balažin pokazala izvrsnim modelom za ovu kampanju i tako pobudila sav šarm ovoproljetnog Micica nakita. Za kreativnu realizaciju kampanje zaslužan je duo Micica. Preko ljeta ih možete naći u Rovinju u vlastitom Atelieru Micica a za narudžbe možete im se javiti i preko Facebooka.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Trendovi

Trenutak u kojem ste sada nikada se više neće ponoviti, a na vama je da od njega kreirate uspomenu koja će vas dugo podsjećati...

Dizajn

ZIGGY AGAIN je kolekcija narukvica od silver-filled žice i crno-bijelog poludragog kamenja  – onix, gorski kristal i mjesečev kamen, ručno oblikovana i s primjercima...

Fashion report

Nakit koji možete nositi zasebno ili u nizovima, predstavlja ultimativni must have ovog ljeta te posebno naglašava osobnost osobe koja ga nosi.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.