Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Moj dom

Miele Care Collection

Vrhunski proizvodi za njegu rublja.

Tvrtka Miele predstavlja Care Collection – proizvode za njegu rublja koji u kombinaciji s Miele posebnim programima postiže optimalnu njega rublja. U kolekciji se nalaze tekuća i praškasta sredstva za pranje, omekšivač za rublje koji čini rublje mekim i ugodnim na dodir, ali i poneka inovativna rješenja za posebne vrste rublja poput sredstva za njegu osjetljivog rublja, sredstvo za pranje perja, sredstvo za funkcionalne tkanine, sredstvo za sportsko rublje i sredstvo za impregnaciju.

Miele UltraWhite – praškasto sredstvo za pranje rublja. Posebno pogodno za pranje svijetlog rublja. Sadrži sustav protiv sivila tako da rublje ostaje blistavo bijelo. Već od 20˚C osigurava se optimalna čistoća rublja. (Cijena: 145,14 kn)

Miele UltraColor – tekuće sredstvo za pranje. Posebna kombinacija njege i čistoće čini ovaj proizvod idealnim za vašu najdražu odjeću. Zaštitne komponente aktivno njeguju boju, formu i strukturu rublja, čak i kod čestog pranja. Posebno pogodan za pranje rublja u boji, kao i crnih i tamnih tkanina. Zaštitna formula za boje štiti rublje od izbjeljivanja. Već od 20˚C osigurava se optimalna čistoća rublja. (Cijena: 120,54 kn)Miele omekšivač – svježi i prirodni miris za vaše rublje. Sprječava statički elektricitet pri sušenju i čini rublje mekanim i ugodnim na dodir. (Cijena: 47 kn)

Miele sredstvo za osjetljivo rublje – iznimno nježno prema osjetljivom rublju. Pruža svježi i prirodni miris. (Cijena: 63 kn)

Miele sredstvo zua pranje perja
– iznimno nježno sredstvo za trajni elasticitet perja. Perje ostaje meko i pahuljasto. (Cijena: 95 kn)

Miele Outdoor – sredstvo za pranje funkcionalne tkanine – koristi se za vodo-odbojne tkanine i tkanine koje ne propuštaju vjetar. Sredstvo održava postojanost boja i propusno je na zrak. (Cijena: 95 kn)Miele sredstvo za sportsko rublje – koristi se za tkanine od mikrovlakana i 'fleece' odjevne predmete. Neutralizira neugodne mirise i održava postojanost boja i oblika. (Cijena: 95 kn)

Miele sredstvo za impregnaciju – koristi se za impregnaciju protiv vlage, vjetra i prljavštine. Propusno je na zrak. Karakterizira ga duga učinkovitost. (Cijena: 119,00 kn.)

Miele ujedno predstavlja i inovativne Supertronic perilice i sušilice rublja koje štede električnu energiju i sredstva za pranje rublja.

Supertronic perilica rublja W 5000 WPS

Ovu inovativnu perilicu rublja odlikuje inteligentno pranje i patentirani saćasti bubanj zapremnine 8 kg; SteamCare – tehnologija pare; prepoznavanje količine rublja s preporukom za doziranje te elektronska regulacija količine pjene. Sofisticirani dizajn čini veliki TouchControl zaslon s hrvatskim jezikom za prikaz i programiranje raznih funkcija i kosa upravljačka ploča u aluminij-srebrnoj boji. Odabir programa je pomoću senzorskih tipki, a također i inovativna funkcija asistent pri pranju – pomoć kod odabira odgovarajućeg programa pranja, pranje na niskim temperaturama (hladno i 20°C) te prikaz tijeka programa na zaslonu.Odabir broja okretaja centrifuge je od 400 do 1.600 o/min; mogućnost odabira prekida nakon ispiranja i isključivanja centrifuge te ciljana kontrola broja okretaja centrifuge radi nježnog pranja rublja također čine ovu perilicu posebnom. Posebnosti ove perilice je svakako i AutoDos – automatsko doziranje praškastog i tekućeg sredstva za pranje ovisno o odabranom programu koje omogućuje čak i 30% uštede potrošnje sredstva za pranje rublja. Druga tehnološka prednost je Steam Care – završna obrada rublja parom prilagođena vrsti rublja. (Cijena: 22.760 kn)

Supertronic sušilica rublja T8000 WP

Ovu sušilicu rublja karakterizira inteligentno sušenje, riječ je, naime, o kondenzacijskoj sušilici s tehnologijom toplinske pumpe, patentiranim saćastim bubnjem zapremnine 8 kg i PerfectDry sustavom sušenja za nježno i štedljivo sušenje. Sušilica ima veliki TouchControl zaslon s hrvatskim jezikom za prikaz i programiranje raznih funkcija i kosu upravljačku ploču u aluminij-srebrnoj boji.Programi se biraju pomoću senzornih tipki, a opcija asistent pri sušenju – pomoć pri traženju odgovarajućeg programa pomaže pri podešavanju željenog stupnja suhoće, odabira trajanja određenih programa i prikaz tijeka programa na zaslonu. Kao dodatne funkcije treba istaknuti opciju nježno sušenje plus i zaštitu od gužvanja na kraju programa. (Cijena: 18.900 kn)

Miele Care Collection možete kupiti u Miele servisu, Buzinski prilaz 32, Zagreb.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Beauty report

Ako su vaše oči odraz vaše duše, jesu li vaše ruke odraz vaše ljepote?

Moj dom

Sigurno u ormaru čuvate neku od najdražih haljina koju tako dugo imate, a jedna je od rijetkih koja vam još nije dosadila.

Moj dom

Znate li da ljekoviti napitak ublažava akne?

Beauty report

Pravilnom njegom i prehranom do duge, guste i zdrave kose.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.