Mikeda Active Collagen 5000, inovativni anti-age napitak za sjaj i zdravlje kože

Kada se na jednom mjestu, u istoj prostoriji susretnu Iva Jerković, Nina Badrić, Kristina Bradač, Sarah i Suzy Josipović, Lana Klingor Mihić, Lea Mijatović i mnoge druge poznate dame iz javnog i društvenog života, neizbježne su teme o ljepoti, zdravlju, i novim modnim i životnim trendovima. Mjesto susreta bio je ugodni prostor frizerskog i kozmetičkog studia Larita, u kojem je organizirano predstavljanje Mikeda Active Collagena 5000, inovativnog anti – age napitka za pomlađivanje i očuvanje elastičnosti kože.

Mikeda Active Collagen 5000 tekući dodatak prehrani s kolagenom je svjetski trend u nutritivnom pristupu pomlađivanja kože. Ovaj napitak uz francuski kolagen Peptan sadrži i Beauty Shield Complex te kombinaciju vitamina i minerala potrebnih za hidrataciju i regeneraciju kože. Prema rezultatima istraživanja nakon upotrebe Mikeda Active Collagena 5000 koža je vidljivo restrukturirana već nakon 4 tjedna primjene, smanjuje vidljivost bora, povećava hidrataciju kože te poboljšava kvalitetu i strukturu kože. Upravo u to jučer su se mogle uvjeriti ove poznate dame, koje su imale priliku izmjeriti razinu kolagena u koži, a Mikeda Active Collagen 5000, ispunio je očekivanja svih žena koje su odlučile svojoj koži dati novu priliku te su s ovim proizvodom pronašli saveznika u svakodnevnoj borbi za zdravlje i sjaj svoje kože.

IVA JERKOVIC

Iako upoznate s vodećim svjetskim i hrvatskim trendovima o brizi za zdravlje vlastite kože, gošće ovog ugodnog druženja sa zanimanjem su slušale informacije o Mikeda Active Collagenu 5000, njezinim svojstvima te njenom utjecaju na kožu. S posebnim zadovoljstvom su se osvrnule na malu bočicu i pakiranje samog proizvoda te činjenicu da svakodnevnom konzumacijom svojoj koži pružaju samo najbolje. Nema sumnje da će nakon ovog druženja Mikeda Active Collagen 5000 dobiti svoje nove klijentice i postati nezaobilazni dodatak prehrani kojeg će žene s veseljem nositi u svojim torbicama.

Mikeda Active Collagen 5000 može se kupiti u ljekarnama i na Mikeda web shopu po cijeni od 390 kuna.

Jedan proizvod čeka i vas. Što trebate?

  • U komentare ispod objavljenoga članka, na našem webu, napišite #mikeda

Prijave primamo do 10. studenog, točno u podne.

Pokloni će biti poslani samo na adrese u Hrvatskoj. Random.org bira, a dobitnici nakon objave svoje podatke s brojem telefona dostavljaju u inbox na našem Facebooku. Dobitnici će biti objavljeni u sklopu ovoga članka te dodani kao komentar na Facebook objavi.

Možete se prijaviti samo jednom!

Dobitnica Mihaela Gulam Olić.