Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Mila Višnjić na Beauty&Lifestyle showu

Poznata frizerka već 35 godina pokreće trendove .

"Izgledaj drugačije i osjećat ćeš se drugačije", misao je vodilja najpoznatije zagrebačke frizerske umjetnice Mile Višnjić. Na ovojesenskom Beauty&Lifestyle showu Mila će proslaviti veliki jubilej – 35 godina profesionalne karijere.

Od samog otvaranja Studija Mila 1976. godine, svojom inovativnošću i kreativnošću gradila je put vrhunske frizerske umjetnice, predstavljajući Hrvatsku na svim važnijim svjetskim događanjima. Domaćoj je javnosti poznata po neobičnim kreacijama kose koje kroz godine krase glazbenicu Josipu Lisac.



Uz organizaciju revija, seminara i show programa za frizere, Mila prva dovodi u Hrvatsku svjetski poznate frizerske brandove kao što su Tony & Guy, Vidal Sassoon i dr.. Predstavnica je vrsnog domaćeg art-designa u oblikovanju kose te se tehnikom šišanja i bojanja oslanja na umjetničke, kulturne i tehnološke osnove. Danas Studio Mila čine Mila, suprug Ivan i kćer Ana, te zajedno vode obiteljski posao poznat i van granica Hrvatske.

Višnjići su nizom izložbi i scenskih nastupa zauzeli jedno od vodećih imena u svjetskom art designu u oblikovanju kose. Na samom početku prošlog desetljeća, kreativni tim Višnjić osmišljava novi pristup u dizajniranju kose – reljefnim šišanjem te grafičkim bojanjem kose, čime utječu na tadašnje frizerske trendove.



Suprug Ivan prošle je godine još jednim izumom unaprijedio kako hrvatsku tako i svjetsku frizersku scenu. Svojim je modulima, koji na novi način valovito modeliraju kosu, unaprijedio nekad tešku i za kosu vrlo štetnu tehniku velnanja. Mnoge trendseterice i dame iz hrvatske javnosti nisu dugo čekale kako bi isprobale i proslavile danas priznate MMS module.

Jedna od njih sigurno je i Mare Milin koja je u suradnji s Milom nedavno otvorila izložbu fotografija u galeriji Kranjčar. MMS-1 Collection ili Mila Modul Sistem, ime je ove izložbe koja prikazuje svu kreativnost i inovaciju ovih vrsnih umjetnica. Pronalazeći inspiraciju jedna u drugoj, ovom su izložbom željele pokazati rezultat njihovog dugogodišnjeg rada, ali i prijateljstva.



Sarajevo Hair Show ove će godine na B&L Showu predvoditi sarajevski tim frizera i stilista predvođeni sjajnim Harisom Hodžićem. Delegacija od čak 100 članova u sklopu zagrebačkog događanja prikazat će nam najnovije trendove u svijetu frizura susjedne BiH. Haris Hodžić reputaciju jednog od vodećih sarajevskih frizera gradio je u Londonu, gdje je godinama bio sastavni londonskog Fashion Weeka, ali frizirajući brojne poznate osobe među kojima i slavnog dizajnera cipela Jimmya Chooa. Prošlogodišnji je nastup Sarajevo Hair Showa oduševio Zagreb, a za ovu jesen najavljuju novi spektakl.

Najveća regionalna manifestacija ljepote, zdravlja i sporta održat će se u zagrebačkoj Areni 24. i 25. rujna 2011. Zagrebačka će ljepotica i ove godine ugostiti vodeće svjetske i domaće izlagače iz područja ljepote, zdravlja, sporta i lifestyla.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Savjeti i preporuke

Kada je riječ o ljepoti kose, tijela i kože, L'Erbolario nudi širok spektar proizvoda koji će vam pomoći da postignete besprijekoran izgled.

Savjeti i preporuke

Nova linija Molecular Bond Repair je predstavljena i u Hrvatskoj i od sada je dostupna u svim drogerijskim lancima.

Beauty report

Kosa može biti naš najveći adut, ali i najveći izazov.

Beauty report

Jednako muči i muškarce i žene, a normalno je da svi dnevno gubimo između 50 i 100 dlaka s glave.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.