Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Dizajn

Mini kandidat Lenova

Tržište netbooka u stalnom je porastu – stiže mališan Lenova.

I Lenovo se uključio u borbu na rastućem tržištu mini notebooka s novim modelom IDEAPAD S10e.  Inače, netbook je popularni naziv za mala prijenosna računala, koja korisniku nude gotovo sve što i standardni lap top, ali su zbog svojih malih dimenzija spretniji za korištenje. Osim toga su i jeftiniji.

Inovacija i dizajn

S modelom IDEAPAD S10e, Lenovo je otišao korak dalje i spojio elegantan dizajn s inovativnim tehničkim karakteristikama, a službeni početak prodaje u Hrvatskoj najavljen je za danas.

– Interes je iznimno velik i primili smo velik broj rezervacija. Ovaj model je izvan konkurencije ostalih brandova, osobito zbog veličine ekrana od 10 inča i dva diska, jednog od 160 GB i jednog manjeg od 4 GB SSD, rekla nam je direktorica notebook centra Mikronis, Gordana Puhelek.

S obzirom na performanse, s cijenom od 2699 kuna, spada među bolje ponude na tržištu, a i prije službene prodaje izložen je u Mikronisu kako bi se ljudi imali priliku upoznati s uređajem. S obzirom na veliku potražnju, potencijalni kupci mogu se predbilježiti za kupnju.

U crnom ili bijelom kućištu, S10e oduševit će hrvatske korisnike odličnim performansama. Dimenzijama – 255x165x27 milimetara, i težinom od samo 1,19 kilograma spada među najmanje na tržištu, a Lenovo donosi i nova tehnička rješenja.

Prepoznavanje lica ponosnog vlasnika

Naime, korisniku se omogućava brz pristup multimedijskim sadržajima bez podizanja operativnog sustava, a program Veriface štiti podatke i dozvoljava pristup sustavu prepoznavanjem kontura lica.

Touchpad s multi-touch opcijom olakšat će i ubrzati pristup željenim podacima, a na raspolaganju je i tipka za pokretanje i pristup najčešće korištenim aplikacijama.

Zaštitna navlaka dobiva je već u paketu, kao i integrirana web kamera s mikrofonom. Za sada, ova prijeosno računalo možete kupiti u Mikronisu po cijeni od 2.699 kuna.

Specifikacije:

• Procesor: Intel Atom N270 1,60GHz (512KB cache)
• Zaslon: 10.1" WSVGA+ TFT 1024 x 576
• Grafički sustav: Intel Graphic Media Accelerator 950
• Radna memorija: 1x 512MB DDR2 800MHz + 512MB na ploči (proširivo do 1GB)
• Tvrdi disk: 160GB SATA + 4GB SSD
• Dimenzije: 255 x 165 x 27 mm
• Masa uređaja: 1.19 kg
• Jamstvo: 12 mjeseci
• Baterija: do 2:30 h
• Operativni sistem: Windows XP Home
• Mreža: da (LAN)
• Bežična mreža: da (802.11a/b/g)
• Audio ulazi/izlazi: da

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Dizajn

Bez pogovora, tehnologija je postala sastavni dio našeg života pa su samim time i tehnološki proizvodi poput televizora dizajnom svake godine sve bolji, zanimljiviji...

Dobar posao

Visoko kvalitetna tehnologija, inovativan dizajn i jednostavna upotreba čine Bioptron svjetlosnu terapiju vrlo učinkovitom.

She Book Club

Jesen je tradicionalno doba godine u kojem izlazi veliki broj novih knjiga, a mi vam s veliki zadovoljstvom skrećemo pozornost na dio Profilovih noviteta,...

She Book Club

Znanje s ponosom predstavlja tri noviteta savršena za opuštanje u blagdanskom ozračju, koji će zadovoljiti i najzahtjevnije knjigoljupce.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.