Mirisi koji privlače muškarce

Žene obožavaju parfeme i ugodne mirise. No, i muškarci jednako tako vole mirise, ali ne samo onaj vašeg najnovijeg parfema. Iako će većina muškaraca reći da najviše vole miris golog ženskog tijela, određene arome uzbudit će im sva čula. Naime, miris ga može privući i seksualno uzbuditi više od toga kako izgledate ili kakvo seksi donje rublje imate na sebi.

Donosimo sedam prirodnih mirisa koji ga najviše privlače.

1. Cimet

Ovaj začin je poznat po svojim afrodizijačkim svojstvima. Potječe iz Šri Lanke i južne Indije, a njegov miris je sličan ljudskim feromonima. Stavite u kupku nekoliko kapi eteričnog ulja cimeta ili ispunite kuhinju ovom aromom i zavedite ga.

2. Vanilija

Neurolog Alan Hirsch iz Chicaga u svom istraživanju je otkrio da odrasle muškarce najviše uzbuđuje miris vanilije. Prirodan miris vanilije doista privlači muškarce, a poznat je i kao afrodizijak i sredstvo za jačanje potencije.

Gelovi za tuširanje, pjene za kupanje, dezodoransi i mlijeko za tijelo često sadrže miris vanilije, kao i mirisne svijeće i osvježivači prostora.

3. Lavanda

Miris lavande smiruje, a djeluje pozitivno u liječenju impotencije. Kleopatra je koristila lavandu kako bi zavela Julija Cezara i Marka Antonija. Stavite nekoliko kapi eteričnog ulja lavande u svoju kupku, a u spavaću sobu možete staviti osvježivače prostora s ovim intenzivnim mirisom.

4. Naranča

Istraživanja pokazuju da muškarce više privlače voćni mirisi nego cvjetni. Svjež miris agruma kao što je naranča osvježava kupku, a sadrže ga i mnogi parfemi.

5. Sandalovina

Miris sandalovine jača seksualnu energiju, a često se koristi kao sastojak u uljima za senzualnu masažu.

6. Jasmin

Miris jasmina povećava seksualnu želju kod muškaraca i žena. Ovaj cvjetni miris vrlo često koriste proizvođači parfema.

7. Zobena kaša

Kaže se da ljubav ide kroz želudac, a muškarce privlače mirisi koji ih podsjećaju na maminu kuhinju. Neobičan miris zobene kaše ga privlači, ali ne samo u obliku zobenih keksa ili kolača. Ovaj miris nalazi se u sapunima i sredstvima za čišćenje.