Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Mišićavi Ronaldo se ponovo skinuo

Druga reklamna kampanja za Armani Jeans i Underwear.

U jeku Svjetskog nogometnog prvenstva u Južnoafričkoj Republici gdje svako malo imamo priliku viđati zgodnog kapetana portugalske reprezentacije Christiana Ronalda, procurile su i fotografije nove Armani  kampanje čije zaštitno lice je upravo ovaj stasiti nogometaš.

Ovo je druga kampanja s Ronaldom, dok smo prvu imali prilike vidjeti u siječnju. Christiano ponovo ponosno pokazuje svoj set mišića u gaćicama i trapericama s Armanijevim potpisom.Fotografije su djelo priznatog fotografskog dvojca Merta Alasa i Marcusa Piggota. Na svjetskim jumbo plakatima pojavit će se u srpnju, dok će reklama u video obliku biti objavljena u rujnu.

Vjerujemo da je ovo još jedan dodatni motiv da ženska populacija odlučno prati Portugal na prvenstvu!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Drama Queen

Lako je tuđim mlatiti, kažem vam. Prelako. Lako je prebaciti odgovornost na nekog drugog...

Celebrity

U Takenoko Dubrovnik Ronaldo je stigao jučer navečer, u društvu djevojke Georgine i nekolicine bliskih prijatelja, u kojem su uživali u brojnim japanskim specijalitetima...

Video box 2

Snimljena u čarobnoj prirodi tradicionalne vile u Istri, nova Guliver ljetna kampanja za protagonisticu ima jednu od najljepših Hrvatica.

Trendovi

Kampanja predstavlja važnost stilske različitosti, čime se povlači poveznica između jednojajčanih blizanaca koji na različite načine nose iste komade, čime se još jednom pokazuje...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.