Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Miss Piggy u vjenčanici Vivianne Westwood

Haljina u kojoj će napokon postati udana prasica

Vivienne Westwood jučer je na London Fashion Weeku predstavila novu Red Label kolekciju u kojoj je opet oduševila spajanjem tradicionalnih uzoraka s modernim dizajnom. Ipak, o jednoj njezinoj kreaciji već se danima ne prestaje pričati. Poznata je dizajnerica osmislila vjenčanicu za Miss Piggy koja je nekoliko puta stajala pred oltarom nadajući se postati ženom žapca Kermita, a ovoga puta joj raskošna haljina možda donese sreću.

Vivienne Westwood čije su prekrasne haljine ponosno nosile glumice poput Rachel McAdams, Jennifer Aniston i Jessica Chastain, ovoga puta upustila se u jedan od najvećih izazova – kreirati haljinu u kojoj bi Miss Piggy napokon trebala postati udana prasica.

Vivienne Westwood Red Label: Backstage - London Fashion Week AW14

Dugoočekivano vjenčanje bit će otkriveno na velikom ekranu u novom Disneyjevom filmu ‘Muppeti u bijegu’. U avanturi neviđenih razmjera rasplamsala se i dugogodišnja ljubav ovog lutkarskog para. Detalji o vjenčanju u velikoj su tajnosti, a osim vjenčanice, zna se samo da se radnja događa na najuzbudljivijim lokacijama u Europi. Stoga je Miss Piggy dizajnerici povjerila i osmišljavanje ostalih filmskim kostimima kako bi izgledala što gracioznije, ali i urbano, te još jednom dokazala svoj status modne ikone.

“Vivienne Westwood legendarna –baš kao ja!’, rekla je Miss Piggy.

‘Kada sam je pitala bi li dizajnirala vjenčanicu za moj novi film ‘Muppeti u bijegu’ bila je oduševljena i ja sam bila oduševljena. Jedino je malo nesiguran u vezi svega bio Žabac.’, priznala je poznata prasica koja će u kreaciji poznate dizajnerice u nadolazećem Disneyevom filmu ‘Muppeti u bijegu’ opet pokušati nagovoriti žapca Kermita da je oženi.

Duga couture vjenčanica boje bjelokosti izrađena je od ekoloških materijala, tako se na korzetu nalaze detalji napravljeni od plastičnih boca, a upotpunjena je dugačkim izvezenim velom.

Hoće li ova prekrasna vjenčanica na kraju doći do oltara, morat ćemo pričekati dolazak filma ‘Muppeti u bijegu’ u naša kina, a to bi trebalo biti krajem ožujka.

Red Label Kolekciju koju je Vivianne predstavila jučer na London Fashion Week-u pogledajte u maloj galeriji.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Zanimljivosti

Trendovi se mijenjaju iz sezone u sezonu, ali neki materijali ostaju uvijek IN – a jedan od takvih je jeans ili traper.

Trendovi

Iako je već druga polovica ljeta, još uvijek je dobar tajming da ulovite novi par sunčanih naočala prije nego što nastupi hladnije vrijeme.

Trendovi

Povezanost ljudi koji nose FREYWILLE nakit, zanimljivo  je interpretirao Ante Odak kroz seriju fotografija  nadahnutih dalmatinskim tiramolima.

Zanimljivosti

Uz CineLady, večer postaje nezaboravna, a svaka posjetiteljica odlazi kući s osmijehom!

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.