Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Miss Selfridge haljine s printevima

Geometrijski oblici i cvjetovi u rapsodiji boja za proljeće i ljeto. 

Uvijek je zadovoljstvo proviriti u bogat izbor haljina koje nudi Miss Selfridge. Ovaj put smo izdvojili neke od njih koje su nam bile najzanimljivije po pitanju printeva koje na sebi nose. Haljine duge do gležnjeva, uske bodycon ili lepršave kratke haljinice, koja god da je vaš stil, bez problema ćete pronaći kroj, ali i dezen po vašoj želji. Igra geometrijskim oblicima na ovim haljinama stvara elegantne oblike i ističe ženske obline. Šareni etno uzorak odličan je dodatak u obliku printa na gornjem djelu haljine koji krojem daje na bluzu. Bodycon haljina u žarkim bojama u predjelu dekoltea upotpunjena je crnim tilom. Lepršave haljinice pršte vedrinom te su u ovim bojama pravi podizači raspoloženja. Duge haljine sječene u struku prilagodljive su gotovo svim prilikama, a boje na njima idealan su spoj s toplim danima. Cvjetnim printom lako se razbije monotonija, još uz dodatak atraktivnih izreza na leđima, haljina postaje ljetni hit. Linije i kružnice u dvije boje ili više njih odlično se uklapaju u lepršavi materijal i klasični kroj. 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Moj dom

Predviđamo kako će en-vogue boje utjecati na izbor građana pri kupnji božićnih zvijezda kako se godina bliži kraju.

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Trendovi

Omiljena boja laka za nokte govori o vašoj osobnosti, vjerovali ili ne. Ovo je priča koju pričaju vaši nokti.

Fashion report

Pred nama je jesen, jedno od najkoloritnijih doba godine koje nam u svoj svojoj raskoši donosi predivne sunčane dane, lišće koje šuška pod nogama...

Advertisement