Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Mitovi o nepravilnostima kože

Osvoji Normaderm Kiss s mini proizvodima za njegu masne i problematične kože.

Nepravilnosti kože kao što su proširene pore, masni sjaj i neravnomjerna površina kože javljaju se u svim dobnim skupinama i ženama ne uzrokuju ništa manje briga nego muškarcima. Za lakše razumijevanje ove pojave Laboratoriji Vichy vam otkrivaju istinu o općim uvjerenjima vezanim uz teškoće s masnom i problematičnom kožom.

Osoba s kožom sklonom nepravilnostima mora češće prati lice

Pogrešno. Istina je da je čišćenje kože najznačajnija svakodnevna rutina, no ipak pranje lica više od dva puta na dan mijenja zaštitni hidrolipidni sloj kože i ubrzava izlučivanje sebuma, što vodi do povećanja nepravilnosti na koži.

Dekorativna kozmetika može uzrokovati povećanje nepravilnosti

Pravilno i pogrešno. Neki proizvodi, što sadrže previše sastojaka lipidnog porijekla, mogu začepiti pore.Preporučljivo je da odaberete nemasne, nekomedogene proizvode dekorativne kozmetike, prilagođene koži sklonoj nepravilnostima. No svakako je bitno da svake večeri uklonite šminku.

Sunce može potaknuti liječenje nepravilnosti kože

Pogrešno. Sunce isušuje kožni epitel, stvarajući dojam da su teškoće s kožnim nepravilnostima riješene. A zapravo UV zrake utječu na prekomjernu proizvodnju sebuma. Zato nakon dugotrajnijeg izlaganja suncu dolazi do povratnog učinka – nagomilani se sebum izlučuje na epitel stvarajući nove nepravilnosti.

Koža s nepravilnostima poteškoća je samo kod tinejdžera

Pogrešno. Koža s nepravilnostima nije povezana s godinama nego s lošim funkcioniranjem kože, što je često povezano s unutarnjim čimbenicima u tijelu kao što su hormonalne promjene, pa i stres. Nepravilnosti na koži muče čak 3 od 5 žena u dobi od 20 do 40 godina.

Hidratantna njega uzrokuje masan sjaj kože

Pogrešno. I koža s nepravilnostima treba vlaženje. Potrebno je odabrati njegu s ograničenim sadržajem ulja. Tako ćemo kožu navlažiti bez nepotrebnog uzrokovanja masnog sjaja. OSVOJI NORMADERM KISS POKLON PAKET

Vichy  vam poklanja 3 Normaderm Kiss paketa s mini proizvodima za knjigu masne i problematične kože.

Ukoliko želite osvojiti ovaj poklon paket, pošaljite nam mail s točnim odgovorom na [email protected] s naslovom VICHY te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela i svoju punu adresu.

Zbog čega se ne preporuča umivati lice više od dva puta dnevno?

Vaše prijave primamo do 23. rujna 2012., nakon čega ćemo objaviti imena dobitnika. 
Dobitnice su Sara Kilijan, Maja Mišić i Žana Dobrić. Čestitamo!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Kreme sa zaštitnim faktorom trebale bi se koristiti svakodnevno, a ne samo onda kada pomislimo na plažu

Darivanje

Ljekovita i kozmetička svojstva Althea officinalis pretočena u čarobnu liniju L'Erbolario Altea.

Savjeti stručnjaka

Madeži su dobroćudne promjene na koži, a mogu biti u boji kože, smeđi, pigmentirani, plavi, u razini kože ili iznad, na peteljci, s ili...

Darivanje

Održavanje dnevne beauty rutine uz NIVEA Rose Touch liniju za njegu kože pravi je užitak.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.