Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Knjige i glazba

Mjesta koja vas plaše

Poklanjamo vam knjigu jednostavno i jasno prenesene duhovnosti.

U suvremeno doba, prožeto tjeskobom i neizvjesnošću, budistička redovnica Pema Chödrön u knjizi "Mjesta koja vas plaše" donosi izazovan i osvježavajući pogled na naš život, na probleme s kojima se svakodnevno susrećemo, ali i na one koji se čine nesavladivima.

Spisateljica nas izaziva da životnim problemima pristupimo na duhovan način. Poučava nas važnom umijeću – kako da ne bježimo od problema u lažno skrovište, već da se suočimo i na taj način naučimo važne stvari o sebi.

Sreća proizlazi iz osjećaja da smo "ovdje i sada". Tjeskoba, depresija i bijes proizlaze iz bijega od problema odnosno od nelagode koju suočeni s problemom osjećamo. Ukoliko nelagodu promotrimo i s njom s suočimo, sagledamo je u njezinu "ovdje i sada", spoznat ćemo sami sebe i osjetiti duboku sreću življenja.

Za razliku od mnogih duhovnih učitelja, koji nam nude instant-odgovore i obećanja, Pema Chödrön svaku uputu temelji na slojevitoj tradiciji tibetanskog budizma, no prenosi je jednostavno, jasno i duhovito.

OSVOJI KNJIGU

Naklada Ljevak i She.hr poklanjaju vam jedan primjerak knjige "Mjesta koja vas plaše", autorice Peme Chodron.

Ukoliko želite osvojiti ovu knjigu, pošaljite nam mail s točnim odgvorom na adresu [email protected] s naslovom MJESTA, te navedite sljedeće podatke: ime i prezime, korisničko ime na She.hr-u, broj mobitela, a čitatelji koji nisu iz Zagreba neka obavezno navedu i svoju adresu.

Na tradiciji kakvog budizmu autorica temelji upute knjige?


Vaše prijave primamo do 06.lipnja 2011., nakon čega ćemo objaviti dobitnika.

Sretno!

Drage naše,
dobitnica knjige je Lana Pešl. Čestitamo!
Obavijest o nagradi primiti će na mail.
Vaš She.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

She Book Club

Ane Riel, 1971., danska spisateljica, autorica četiri romana. Prva su joj tri romana donijela sedam nagrada i dvanaest nominacija u Danskoj i inozemstvu. Debitirala...

Događanja

Marijanu je teško predstaviti u jednoj rečenici. Za mene će ona uvijek biti zblajhana partijanerica, ali i spisateljica, komičarka, imitatorica, voditeljica... 

She Book Club

Ako ste se ikada pitali kako možete probuditi svoje istinsko, suosjećajno srce, ova knjiga služit će vam kao vodič.

She Book Club

Nakladnička kuća Znanje i dalje punom parom priprema nove poslastice za ljubitelje dobre knjige.

Advertisement