Mjesta na kojima se morate poseksati

Jedan od najjednostavnih načina da poboljšate svoj seksualni život je da ga iz kreveta preselite na neka druga mjesta. Iako se udobna postelja ponekad čini kao najlogičniji izbor, predlažemo vam da pružite šansu plaži, bazenu ili nekoj drugoj lokaciji. Možda će vas iznenaditi!

Park

Iako vam se sada to čini kao suluda ideja, kada nastupi ljeto i ugodnije temperature pronađite neku skrivenu klupicu ili travnjak na kojem ćete raširiti deku sa svojim dragim. Garantiramo vam da će vam hladnoća biti zadnja na pemeti.

Kuhinja

Kuhanje može biti jako zabavno, posebice ako uključuje začin zvan ‘seks’. Večera može pričaketi – vrijeme je za strast!

86538069

Plaža

Ovo se mjesto često spominje u kontekstu strastvenih noći pa ne bi bilo u redu da ga i mi ne uvrstimo na našu listu. Zvjezdano nebo, šum valova, vi i vaša bolja polovica – imali li išta bolje?

Tajni prolaz

Izlazak u grad ne mora završiti uobičajenom pozom pred tv-om. Dopustite strastima da vas pretvore u zavodničku divu i odvedu vas u tajni prolaz, skrivenu uličicu kao stvorenu za ljubav. No, pazite da vas ne uhvate.

Lift

Ovo zahtijeva dobre živce i hrabar stav – ali ako ste raspoloženi za jedan na brzaka, pritisnite dugme ‘zatvori vrata’ i uživajte u vožnji.

Kada

Topli mlaz vode i nježna pjena koja vam klizi niz tijelo – teško da ima nešto senzualnije.

166606948

Klub

Nitko neće niti primjetiti, a vama će zabava postati još bolja. Istražite skivene kutke kluba i pruštite si seks koji niti jedna strana neće tako lako zaboraviti.