Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Mobiteli draži od muškaraca

Britanke se teško odriču svojih mobilnih uređaja.


Anketa provedena na 4000 žena pokazala je da bi mnoge bile potresene gubitkom svojeg mobitela, dok je dobar dio njih priznao kako bi mogle normalno živjeti bez muškarca

Na prvoj poziciji liste najvažnijih stvari ili osoba nalazi se majka, zatim slijede fotografije, pa najbolji prijatelji. Istraživanje je provela britanska internet stranica Borro.com, specijalizirana za zajmove, a prema njemu muškarci zauzimaju petu poziciju. Svaka peta ispitanica u slučaju nužde založila bi svoje dragocjene stvari, dok je većina priznala da bi čak i ostavile dečka ili muža za veću količinu novca u slučaju potrebe.

Paul Aitken, direktor Borro.com objašnjava: "Rezultati sigurno ukazuju na neke iznenađujuće činjenice, poput one da muškarci dolaze ispod fotografija i mobitela. Razumljivo je zašto je majka na prvoj poziciji – podrška je i najbolji prijatelj svakoj djevojci. Fotografije sadržavaju neke bitne uspomene dok mobitel povezuje ženu i uvijek je uz nju."

Istraživanje je također otkrilo da prosječna žena godišnje potroši pozamašnu svotu novca na stvari poput kozmetike i nakita kako bi si podigla raspoloženje. Aitken dodaje: "Dijamantni prstenovi predstavljaju 70 posto pozajmica koje dajemo ženama, stoga ne iznenađuje što su pri samom vrhu ljestvice zajedno s majkama i muškarcima, koji imaju visoku emocionalnu vrijednost, ali nikakvu materijalnu."

www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks

Ovo nikako nemojte ignorirati!

Drama Queen

Mislim da život ne treba biti rijeka patnje, suza, tuge i svega onoga drugoga što vežemo uz žrtvovanja i odricanja.

Suncokreti na oblacima

Tip me oduševio, kako bi se reklo, izuo me iz cipela jednim potezom, lansirao me u svemir.

Seks

Nećete vjerovati, ali samo osam posto nevjernih muškaraca priznalo je da su u tuđi krevet skočili isključivo zbog tjelesnih užitaka.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.