Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Mobiteli draži od muškaraca

Britanke se teško odriču svojih mobilnih uređaja.


Anketa provedena na 4000 žena pokazala je da bi mnoge bile potresene gubitkom svojeg mobitela, dok je dobar dio njih priznao kako bi mogle normalno živjeti bez muškarca

Na prvoj poziciji liste najvažnijih stvari ili osoba nalazi se majka, zatim slijede fotografije, pa najbolji prijatelji. Istraživanje je provela britanska internet stranica Borro.com, specijalizirana za zajmove, a prema njemu muškarci zauzimaju petu poziciju. Svaka peta ispitanica u slučaju nužde založila bi svoje dragocjene stvari, dok je većina priznala da bi čak i ostavile dečka ili muža za veću količinu novca u slučaju potrebe.

Paul Aitken, direktor Borro.com objašnjava: "Rezultati sigurno ukazuju na neke iznenađujuće činjenice, poput one da muškarci dolaze ispod fotografija i mobitela. Razumljivo je zašto je majka na prvoj poziciji – podrška je i najbolji prijatelj svakoj djevojci. Fotografije sadržavaju neke bitne uspomene dok mobitel povezuje ženu i uvijek je uz nju."

Istraživanje je također otkrilo da prosječna žena godišnje potroši pozamašnu svotu novca na stvari poput kozmetike i nakita kako bi si podigla raspoloženje. Aitken dodaje: "Dijamantni prstenovi predstavljaju 70 posto pozajmica koje dajemo ženama, stoga ne iznenađuje što su pri samom vrhu ljestvice zajedno s majkama i muškarcima, koji imaju visoku emocionalnu vrijednost, ali nikakvu materijalnu."

www.metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Pročitajte još

Zanimljivosti

Kako pronaći savršeno iznenađenje za drage muškarce u vašem životu i odabrati idealan poklon za tatu, muža, dečka, brata, prijatelja?

Beauty report

Nemojte čekati zadnji trenutak, izbjegnite gužve i uštedite vrijeme uz bogatu ponudu NIVEA božićnih paketa.

Duh i tijelo

Prije nego se odlučite obojati prostoriju u svom domu ili kupiti neki komad odjeće dobro proučite što vam govore i kako djeluju.

Fashion report

Muški multibrand ANSON's Herrenhaus KG otvorio je u zagrebačkom Z centru svoju treću trgovinu u srednjoj i istočnoj Europi.

Advertisement