Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Beauty report

Moć enzima

Prirodna i bezbolna LaCascade metoda biološkog i trajnog odstranjivanja dlačica.

Neželjene dlačice jedan su od vodećih estetskih problema kod većine žena i muškaraca. Svi dobro znamo koliko živaca, vremena i novca iziskuje vječna borba s neželjenim dlačicama. No, problem često zna biti i mnogo ozbiljniji. Naime, hirzutizam – pojačana dlakavost na mjestima gdje dlaka normalno nema – uobičajeni je i najčešći problem u odraslih žena koji, osim psiholoških, donosi i estetske probleme. Naravno, uzroci hirzutizma su brojni i različiti, od policističnih jajnika, Cushingova sindroma, poremećenog lučenja androgenih hormona, pa sve do tumora nadbubrežne žljezde ili idiopatskog hirzutizma nepoznatog uzroka.

Liječenje je, ovisno o uzroku, uglavnom medikamentno, hormonalno, no, najčešće podrazumijeva i kozmetičku obradu zahvaćenog područja. U većini slučajeva to je elektroepilacija, dugotrajna, bolna i mehanička metoda uklanjanja dlačica koja problem ipak ne rješava trajno.

LaCascade metoda pravi je spas za navedene probleme, a provodi se u kozmetičkom centru Slap u Zagrebu. Riječ je o biološkom i trajnom odstranjivanju dlačica – prirodnom, bezbolnom i neagresivnom načinu odstranjivanja dlačica i može se primjenjivati na bilo kojoj površini lica i tijela, pa čak i na najosjetljivijim površinama kao što su grudi, pazuh i prepone! Rezultat? Zaustavljen rast dlaka zauvijek!

Ova se metoda bazira na enzimima – prirodnim proteinskim molekulama, biokatalizatorima, neophodnim za odvijanje biokemijskih procesa, ali i kozmetičkim aktivnim supstancama jer utječu na estetski izgled kože. Enzimi se nalaze u koži kao sastojci stanica koji učestvuju u metabolizmu ili se unose u kožu preko kozmetičkih proizvoda koji sadrže prirodne ekstrakte, ili se posebno ugrađuju u formulaciju kao izolirane aktivne supstance. Jednostavno čarobni, blagotvorni, neškodljivi i potpuno prirodni, izvrsne rezultate pokazali su u 17-godišnjoj primjeni bezbolnog i neagresivnog načina odstranjivanja neželjenih dlačica sa svih dijelova lica i tijela pa čak i onda kada je paralelno potrebno medikamentno liječenje.

LaCascade metoda biološkog i trajnog odstranjivanja dlačica je postupak kojim se određenoj količini proteolitičkih enzima dopušta prodiranje u centar folikula dlake procesom koji se naziva iontoforeza. Metoda iskorištava proteolitičko djelovanje triju proteolitičkih enzima na korijen dlake sprječavajući tako njezin ponovni rast.

Sam postupak vrlo je jednostavan. S područja koje se obrađuje uklone se sva masnoća i nečistoća, temeljito očiste pore kože,a toplim voskom koji sadrži tvar azulen s antiflogističkim svojstvima uklone se dlačice. U germinativne centre folikula iz kojih je uklonjena dlaka, iontoforeskim se postupkom aplicira određena količina i koncentracija otopine proteolitičkih enzima (otopina različitih supstancija za očuvanje i održavanje enzimske aktivnosti), što rezultira prestankom njihova ponovnog izrastanja.

Ova metoda biološkog i trajnog odstranjivanja dlačica postiže svoj cilj: snažnu i nepovratna degeneraciju dlačnih folikula, njihov izmijenjeni morfološki izgled i očuvanu bazalnu membranu epitela.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ne propustite

Savjeti i preporuke

Lakše je posjetiti kozmetički salon, stisnuti zube i pustiti da vas kozmetičarka depilira u nekoliko stručnih poteza

Beauty report

Trebalo je vremena da i muškarci priznaju da je osjećaj glatke i njegovane kože neprocjenjiv.

Brinimo jedna o drugoj

Prehranom naših sugrađana i dalje prevladava svinjetina, masni pečeni krumpir i puno puno kruha.

Brinimo jedna o drugoj

Enzimi nose odgovornost za probavu hrane, a kako znamo da se hrana ubraja u jednu od osnovnih stvari bez kojih je život neodrživ, jasno...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.