Moć žene

Otkad smo ušli u 21. stoljeće, mnogi ljudi govore o svim promjenama na zemlji koje će se dogoditi. Međutim, u ovoj nadahnjujućoj knjizi Moć žene, autorica uspješnica Louise L. Hay otkriva da će osnovne promjene koje ćemo vidjeti biti unutarnje promjene. Ona ističe da kada smo mi, kao žene, spremne pomaknuti svoje unutarnje tlo, svoju zemlju, onda ćemo djelovati na mnogo široj razini u životu.

Louise ima cilj vidjeti da sve žene dožive ljubav prema sebi, osjećaj vlastite vrijednosti, samopoštovanje i snažno mjesto u društvu. Na svoj nenadmašivo topao i otvoren način, ona nudi oštroumne uvide u to kako žene svih dobi i podrijetla mogu ostvariti ovaj cilj i nadolazeće godine učiniti dosad najproduktivnijima, ispunjenjima i osnažujućima.

Mozaik knjiga i Europski dom Zagreb vas pozivaju na predstavljanje knjige Louise L. Hay, Moć Žene u utorak, 20. ožujka u 18:30 sati u velikoj dvorani Europskog doma u Zagrebu. O knjizi će govoriti life-coach Tatjana Divjak i pjevačica i televizijska voditeljica Sanja Doležal, a moderatorica je televizijska voditeljica Iva Šulentić.