Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Fashion report

Moderan retro stil iz Nasty Gal

Hrabri uzorci i jarke boje u kombinaciji s vojničkim čizmama i platformama.

Kao svojevrstan hommage digitalnom svijetu, Nasty Gal lansirao je kampanjuWeird Science s ponudom za  jesen 2012. Modeli Sabrina Nait i Stella Maxwell pojavljuju se u hrabrim kombinacijama eklektičkih uzoraka, jarkih boja, ali i u snažnoj crnoj boji te vojničkim čizmama i seksi cipelama i čizmama na platformu.Kolekcija za nadolazeću sezonu kombinira retro elemente s modernim stilom, a šarene boje prkose budućim jesenskim kišama.
Kao detalj pojavljuju se rese na jaknama, suknjama i vrućim hlačicama, a izrezani materijali koji pokazuju golu kožu pružaju dodatni seksipil.
Za one koje ne vole nositi odjeću u bojama, nova kolekcija nudi pomalo provokativne kožne odjevne kombinacije s patentima i metalnim asesoarima uz koje nisu potrebni modni dodaci.
Jesenska kolekcija za koju je kampanju snimio fotograf Terry Richardson, dostupna je u online prodaji od 27. kolovoza.Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Beauty report

Djecu posebno privlače zabavne ambalaže, ali pritom ne znaju što se u njima krije, a u pitanju mogu biti jake kiseline poput retinola.

Fashion report

U svojoj novoj kampanji Argentum se želio sjetiti svih vas, zahvaliti vam se i reći: "Ti si naš razlog za osmijeh".

Fashion report

U optike diljem Hrvatske stigla je nova VonBogen kolekcija dioptrijskih okvira za žene i muškarce koju karakteriziraju kvaliteta, posebnost i inovativni dizajn.

Beauty report

Opusti se kao nikada prije uz FOREO skin tech uređaje! Tvoj jedinstveni SPA trenutak nadohvat ti je ruke.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.