Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Dizajn

Moderni kavaliri su na Facebooku

Romantika je i dalje na cijeni, samo su načini drugačiji.

Dok su žene nekada smatrale da su kavaliri muškarci koji im otvaraju vrata i pomažu im u skidanju kaputa u restoranu, danas je situacija nešto drugačija. Iako je kavalirskog ponašanja u stilu ''gospon Fulir'' sve manje, oni nisu u potpunosti izumrli, već se služe novim vještinama i tehnologijama.

Naime, kako je pokazalo istraživanje kompanije Austin Reed, žene od muškaraca danas očekuju romantične SMS poruke na mobitelu i poruke na Facebooku.

Šarm, nježnost, osjećajnost i romantika i dalje su na cijeni, samo se danas drugačije izražavaju. Danas više gotovo nitko ne očekuje od muškarca da otvara vrata, primiče stolicu u restoranu ili pomaže u skidanju kaputa.

Istraživanje je pokazalo i da žene danas, kao i njihove majke i bake, od muškarca prije svega očekuju pažnju, koja se u ovo moderno vrijeme izražava slanjem poruka na mobitel ili ljubavnim izjavama i linkovima na Facebooku.

Metro-portal.hr

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Seks i osjećaji

Složit ćete se, kad su u pitanju varanje i vjernost – stvari nisu nikad crno-bijele.

Darivanje

Otkrijte pravi problem i uz pomoć konkretnih primjera i savjeta ga ne samo riješite, već sami sa sobom, svojim partnerom i voljenima ostvarite cjelovit...

Zanimljivosti

Ako su vam od barova draži parkovi i volite skrivene kutke s posebnim ugođajem, svake subote u kolovozu od 20 do 24 sata zamijenite...

Seks i osjećaji

Ultimatumi u odnosima su uvijek rizični, ali ne moraju biti loša stvar.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.