Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Fashion report

Modna 3D kolekcija

Tajvanski modni brand kombinira umjetnost i novu tehnologiju.

Tajvanski modni dizajner Tri Nouio lansirao je prvu kolekciju za svoj brand Noumenon. U kolekciji Tridulum za proljeće/ljeto 2012., odjevni predmeti kombiniraju umjetnost, tehnologiju i modu u 3D slikama na tkanini. Spajanjem futurističke estetike i klasičnih silueta dizajner kreira svoj jedinstven stil.Miješanje već poznate prirode s novom tehnologijom ironični je iskaz da moderna tehnologija ne može zaštititi prirodu.
3D naočale su namijenjene za odvlačenje pažnje od ljudskog oblika."Lakše je prenijeti sliku nego poruku tako da sam se prilagodio 3D tehnologiji i razvio motive inspirirane prirodom za moju kolekciju", kaže dizajner.Tri Nouio je diplomirao 2011. godine na Sveučilištu Shih Chien u tajvanskom gradu Taipeiju.Noumenon je njegov prvi brand osnovan 2011. godine. Kolekcije se proizvode u Tajvanu.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Fashion report

GLAMI vam priskače u pomoć s 5 outfit ideja koje možete kombinirati po želji i koje će vas sigurno pretvoriti u IT djevojku, ljubiteljicu...

Trendovi

Osim što su izuzetno elegantne i jednostavne, odličan su komad za casual kombinacije te će zasigurno podignuti svaki outfit.

Trendovi

Prihvatljiv, rastezljiv i lagan grudnjak koji je - zahvaljujući svojim karakteristikama prilagodljivosti - savršen i za tinejdžere.

Fashion report

Prepusti se osjećaju potpune slobode i proživi nezaboravne trenutke koje si oduvijek željela.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.