Modna galerija vjenčanica

Tražite novu vjenčanicu za vjenčanje i nemate vremena obilaziti sve salone vjenčanica? Kako bi vam olakšali snalaženje u odabiru savršene vjenčanice, web portal Vjenčanje ponuda predstavlja novu, kompletno redizajniranu, najveću i najraskošniju modnu galeriju vjenčanica.

Foto galerija sadrži više od 3000 fotografija i 30-ak najpoznatijih svjetskih dizajnera vjenčanica kao što su Demetrios, Ines di Santo, J. Alexander, Anne Bowen, Cymbeline, Ugo Zaldi, Vera Wang, Ilenia Sweet, Sincerity, Collector, Miss Kelly, Aquachiara, te mnogi drugi.

Sve ovo bit će dovoljan razlog da odmah posjetite galeriju i pronađete svoju omiljenu vjenčanicu. Osim vjenčanica, možete pregledavati i galerije cvjetnih buketa i dekoracije, frizura za vjenčanje.

I, za kraj, ali nikako ne manje važno, u galeriji možete pronaći i korisne alate za korisnike – svoje omiljene fotografije vjenčanica, cvijeća ili frizura posjetitelji mogu stavljati u svoju galeriju, dijeliti slike, ocjenjivati ih i komentirati s prijateljima. Neka zabava i zajedničko druženje i planiranje započne.

Vjenčanje ponuda