Modna preporuka: cvjetni uzorak na modnim dodacima

cvjetni uzorak

Bogati cvjetni uzorak modni je hit bez kojeg više ne možemo zamisliti proljeće. Baš kao što se i naš organizam budi iz uspavanog zimskog sna, tako i naš stil doživljava modni preporod – češće biramo jarke boje, neobične krojeve i spajamo nespojivo.

Cvijet je rado viđen motiv na odjeći koju nosimo, od hlača i majica, do haljina i suknji, no ako cvjetne motive volite nositi na suptilniji način, odaberite rascvjetane modne dodatke. Torba, ogrlica ili neki drugi modni detalj razigrat će vaš stil i nećete proći nezamijećeni.

Cvjetni uzorak “razbija” monotoniju

Dnevne odjevne kombinacije najčešće su jednostavne i sastoje se od klasičnih komada kao što su traperice, jednobojne majice ili košulje. Takve kombinacije odlično će upotpuniti cvjetne torbe. Lagana clutch cvjetna torbica savršen je odabir za kavu s curama u gradu.

S druge strane, statement ogrlice sa suptilnim dodatkom latica ili one koje u potpunosti oblikom oponašaju cvjetne vjenčiće, također su odlične kao mali dodatak vašim svakodnevnim modnim odabirima. Ako volite eksperimentirati u modi, nosite cvjetne ogrlice u kombinaciji s odjećom hrabrih uzoraka. Izaberite živahnije boje, prugice ili karirane uzorke i stvorite vlastitu modnu priču. Bez sumnje, bit ćete zamijećeni.

Preporuku daje Dora Fanjek, vlasnica Silver Cluba

Sve torbe i ogrlice sa slika dostupne su za najam u studiju Silver Club – rent a fashion.