Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Trendovi

Modna špica u centru grada Zagreba

Sajam mode Fashion.hr Industrija ovog vikenda okupio modne zaljubljenike.

Centar grada Zagreba ovog vikenda okupio je modne zaljubljenike, ali i brojne znatiželjnike koji su imali priliku uživati u modnim novitetima čak 111 izlagača iz zemlje i inozemstva te bogatom popratnom programu – modnim revijama na otvorenom, kreativnim radionicama, druženju s dizajnerima, humanitarnim akcijama, nagradnim igrama, nastupima street bendova te fashion lounge zoni.

Modnoj špici pridružila su se i brojna poznata lica – Anamarija Asanović, Nevena Rendeli, Marijana Batinić, Mara Bratoš, Tihana Harapin Zalepugin, Branka Donassy, Mia Begović, Nenad Korkut, Edita Misirić, Renata Sopek, Ivana Delač, Loredana i Tomislav Bahorić, Ivan Friščić i drugi.Aleksandra Dojčinović otvorila je seriju modnih revija na otvorenom, predstavivši ekskluzivnu ženstvenu kolekciju inspiriranu novom Opel Astrom GTC i najavila što će se nositi, ali i voziti ovog ljeta. Osim Aleksandre, najviše znatiželjnih pogleda izazvala je dječja revija branda Froddo, a pozornost su privukle i ostale zanimljive modne revije predstavljene na pisti Fashion.hr Industrije.U sklopu štanda Purina održana je humanitarna akcija Udomljavanje je IN u suradnji s hrvatskim dizajnerima Zoranom Mrvošem, Lukom Grubišićem i dizajnerskim dvojcem Elfs koji su dizajnirali modne predmete od čije je prodaje sav prihod namijenjen potpori rada azila Dumovec. Akciju su podržala i brojna poznata lica – Marija Borić, Boris Banović, Anita Dujić, Saša Kopljar, Biserka Petrović, Ivana Roščić i Rajana Radosavljev.

Velika atraktivna kupola sa predimenzioniranim naočalama koja je zaintrigirala sve one koji su se ovih dana našli u centru grada, ideja je pobjednika natječaja Obuci kupolu, Željka Hudoletnjaka. Pobjednički koncept Step inside a creative mind nagrađen je iznosom od 10 000 kn koju je u ime Splitske banke Societe Generale Group osobno uručila članica uprave Nelsi Rončević.

Posjetitelji sajma odabrali su i Naj naj izlagača Fashion.hr Industrije. Andrea Cmrečki koja stoji iza branda daVida's osvojila je najviše simpatija publike i nagradu Family paket Jadranskog osiguranja, a istim paketom nagrađen je i najsretniji posjetitelj.

Natječaj Lift by Perwoll kulminirao je modnom revijom osam finalista kojima je omogućena jedinstvena prilika da svoje autorske kolekcije predstave na središnjem zagrebačkom trgu. Žiri u sastavu: Ana Lendvaj, modna kritičarka i novinarka Večernjeg lista; Borut Mihalić, modni kritičar; Ivica Klarić, modni dizajner i Ana Pavić, glavna urednica modnog portala Fashion.hr Style Community, jednoglasnom odlukom pobjednicom je proglasio Moranu Krklec koja je predstavila kolekciju inspiriranu igrom sa figurom tijela i siluetom koju tvori kruta tkanina. Perwoll će pobjednici natječaja omogućiti samostalno predstavljanje na sljedećem sajmu mode Fashion.hr Industrija 2013. godine.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Obitelj

Promišljanje + akcija = sigurnost, osnovna je nit vodilja opsežnog Froddo vodiča o sigurnost djeteta.

Obitelj

Kad se radi o djetetu nije sve uvijek tako jednostavno.

Predstavljamo

Nakon rebrandinga Frodda na police stiže nova kolekcija personaliziranih dječjih tenisica

Obitelj

Zabavne, a edukativne igre koje će zabaviti mališane dok ne stignete do odredišta

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.