Connect with us

Hi, what are you looking for?

She.hrShe.hr

Trendovi

Modne ikone Westgatea

Najbolje odjevene Hrvate čeka nagrada Westgate Modna ikona.

Samo devet najbolje odjevenih od čak 95 nominiranih, muških i ženskih, osoba raspoređenih u devet različitih kategorija, idućeg će tjedna po prvi puta biti nagrađeni laskavom titulom Westgate Modne ikone.

“Moda prolazi, stil ostaje” – izjava legendarne Coco Chanel bila je misao vodilja organizatora ovog modnog događaja koji su najbolje odjevene osobe iz javnog života Hrvatske odlučili po prvi puta i nagraditi. Stil je osobnost koja se gradi i nadograđuje s godinama, a tko je među osobama iz javnog života postao i modnim uzorom, uz javnost, odlučit će i modni tim – žiri koji čine modna fotografkinja Mare Milin, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, modni kritičar Boris Banović i glavna urednica časopisa The Best Shop Sandra Dragičević.

Nagrade pobjednicima biti će uručene na svečanoj dodjeli koja će se održati u srijedu 9. prosinca s početkom u 20 sati u novootvorenom Shopping Mall Westgate.

Nominirane osobe bez sumnje zaslužuju biti na prestižnoj listi Westgate Modne ikone u čijem je kreiranju tim hrvatskih modnih znalaca. Svi nominirani bit će nagrađeni Goodie bagovima partnera izbora među kojima su Prada, Zlatarna Celje, Escada, Adidas, Ortoimplant, Spa&golf resort Sveti Martin i dr.

Ideja o nagradama najbolje odjevenih dolazi iz Amerike, gdje časopisi i profesionalni timovi već dugi niz godina nagrađuju osobe iz javnog života koje su svojim stilom postale modnim uzorima.


www.cromoda:com


Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Darivanje

Ne zaslužuje li i naša kosa neke svoje rituale, one male trenutke koje ćemo odvojiti u užurbanom svakodnevnom životu?

Savjeti i preporuke

Posljedica smanjenja razine kolagena i ceramida je lice grublje strukture, dehidrirana i tanka koža bez elastičnosti što posljedično dovodi do pojave bora i gubitka...

Darivanje

Veliki broj osoba smatra da će akne proći same od sebe ignorirajući moguće posljedice te odbijajući pomoć dermatologa.

Beauty report

Opadanje kose u proljeće nije ništa neuobičajeno. To je takozvani ‘sezonski gubitak kose’, odnosno prirodno ispadanje kose gdje se dnevno gubi između 50 i...

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.