Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Video box 1

Modni dodatak za kosu jaču od zime

Pantene neprestano brine o ljepoti i njezi kose pa je ove sezone svoje snage udružio s hrvatskim dizajnerom Ivanom Aldukom i glumačkom divom Zrinkom Cvitešić.

Pantene neprestano brine o ljepoti i njezi kose pa je ove sezone svoje snage udružio s hrvatskim dizajnerom Ivanom Aldukom i glumačkom divom Zrinkom Cvitešić. Snažna i zdrava kosa zablistat će i modnim sjajem uz najpopularniji dodatak sezone – maramu s kojom kosa postaje inspiracija za bezbroj frizura. Tijekom kampanje pod nazivom „Pantene – Za kosu snažniju od zime“ svi kupci bilo koja dva Panteneova proizvoda u trgovinama dm-a od 2. do 31. siječnja na dar dobivaju Alduk maramu.*

Glumica Zrinka Cvitešić, kojoj je snažna i zdrava kosa već godinama zaštitni znak, za Pantene je predstavila nekoliko varijanti nošenja marame by Alduk.

„Kovrčava, ravna ili vezana kosa – oduševile su me sve kombinacije. Veselo, odmjereno ili kao vlastiti modni izričaj marama je definitivno moj mali modni broj 1 ove sezone. Kosu pri tome ne skriva, nego dodatno ističe njenu ljepotu i ženstvenost. Zimska njega kose više neće biti ista nakon suradnje s Panteneom i Ivanom Aldukom“, izjavila je glumica Zrinka Cvitešić.

„Marama je bezvremenski modni dodatak, a u predstojećoj sezoni nosi se u svim kombinacijama. Posebno je zanimljiva na kosi jer joj daje retro, ali i trendovsku notu. Preporučujem i elegantno nošenje oko vrata, oko ruke kao narukvicu, ili pak vezanu na torbi. Svaka će modna inspiracija uz dvije varijante marame biti dojmljiva i ženstvena“, izjavio je dizajner Ivan Alduk.

Uz Alduk maramu Pantene predstavlja i najnoviju kolekciju Pantene Superfood koja će kosu nahraniti tijekom zimskih mjeseci koji su iznimno zahtjevni za njegu kose. Panteneova formula Pro-V u kolekciji Superfood u trenu se upija u kosu, a redovitom upotrebom tanku i neuhranjenu kosu čini snažnijom, zdravijom i sjajnijom. Antioksidanti pritom štite kosu od slobodnih radikala, a lipidi je hrane i održavaju snažnu strukturu vlasi. 

*Napomena: Promocija „Pantene – Za kosu snažniju od zime“ u trgovinama dm drogerie markta traje od 2.1.2019. do 31.1.2019., odnosno do isteka zaliha.

Pročitajte još

Beauty report

Punjiva aluminijska boca vodećih šampona za kosu – Pantene, Herbal Essences, Aussie i Head&Shoulders – od sada je dostupna u trgovinama dm-a. 

Dizajn

Jedan od najljepših zagrebačkih trgova je onaj kralja Tomislava, a poznati hrvatski dizajner je Ivan Alduk upravo je njega odabrao za lokaciju svog novog...

Predstavljamo

Zajednički cilj je nabaviti defibrilator/monitor za Kliniku za infektivne bolesti KBC-a Rijeka, koja je ovih dana pod povećanim opterećenjem zbog zbrinjavanja pacijenata zaraženih koronavirusom.

Beauty report

Pantene već generacijama brine o ljepoti i njezi kose o čemu svjedoči i najnovija suradnja s modelom i poduzetnicom Ljupkom Gojić Mikić i njenom...

Advertisement