Spojite se s nama

Bok, što tražiš?

SheShe

Beauty report

Modni lakovi stigli u Hrvatsku

Zoya – najdugotrajniji lak za nokte bez štetnih sastojaka.

Sjajni lakovi za nokte Zoya su bez toluena, kamfora, formaldehid i dibutyl phthalate (DBP) – kemikalije za koje se zna da uzrokuju rak i urođene mane. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj formuli, lakove za nokte branda Zoya mogu koristiti čak i trudnice, što je mala revolucija u svijetu kozmetike.

Zoya je, hvali se proizvođač, ujedno i najdugotrajniji lak za nokte na svijetu: Zahvaljujući ekskluzivnim Color Lock System – sistemu koji štiti površinu nokta, sprječava lomljenje i razmazivanje te štiti boju,  lakovi traju do dva tjedna. Zoya je dobitnik nagrade Beauty All Star Award, a proglašen je najdugotrajnijim lakom za nokte na svijetu od časopisa Women’s Health.Lakovi za nokte Zoya dostupni su u više od 300 modnih boja, sezonski predstavljeni u skladu s najnovijim modnim trendovima.

Cromoda.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Više

Trendovi

Nadovezujući se na prethodnu Zalando Designer kampanju, pariški stilist Edem Dossou i fotograf Justin French opet su se udružili kako bi ispričali modnu priču...

Fashion report

Upravo su se Robert i Anica Kovač Leticiji pridružili u modnoj kampanji by LETICIJA KOVAC.

Fashion report

Zagrebačka modna kuća NEBO već nevjerojatna puna tri desetljeća oduševljava svevremenskim dizajnom, besprijekornom izradom i elegancijom te je istinski hrvatski predvodnik i promicatelj ovog...

Trendovi

Anka jewelry nosi ime po Antonijinoj majci kojoj je i posvetila ovaj brand koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene.

Advertisement

Impressum


Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.