Modni spektakl u Zračnoj luci Pula

Bliži se 16. izdanje SPOSAnews Istarskog Festivala Vjenčanja za koji Tijara model management priprema još jedan modni događaj za pamćenje. Naime, Zračna luka Pula na jedan će dan zatvoriti svoja vrata putnicima a otvoriti vrata modi kako bi se na check-inu održala velika modna revija koja svake godine pruža nešto više, ne samo predstavljanje modnih dizajnera i njihovih kreacija, već definitivno jedan modni spektakl.

Modna revija SPOSAnews16 održat će u Zračnoj luci Pula, u subotu, 23. siječnja 2016. godine s početkom u 20 sati te predstavlja veličanstvenu najavu samo Festivala Vjenčanja.

Istarski Festival Vjenčanja održat će se tjedan dana kasnije, 30. i 31. siječnja, u subotu i nedjelju, na tradicionalnoj lokaciji u Domu hrvatskih branitelja u Puli.

Nakon izlaganja na nacionalnim i inozemnim tjednima mode, u Pulu dolaze neka od najvećih imena hrvatske modne scene: Etna Maar, Lukabu by Marina Jerant, Sedma nit, Igor Galaš & Mario Treščec, Martina Herak, Jelena Holec, Anthony Avangard, Vedrana Mastela, Kruno Jendrijev, Blackpearl by Sara Lončarić,  Laardesign, DI dizajn by Ivana Bačelić Sajko, Iva Magdić, Katja Kliba, Anima M. by Mirna Posavčević te Sanja Kaić.

SPOSAnews16_6

Svaki dizajner na modnoj se reviji predstavlja jednim modelom na temu vjenčanja, odnosno svojim viđenjem vjenčane haljine. Izbor lokacije već je normalni slijed započete kampanje Tijara model managementa, suradnika te institucija koje su podržale ideju promocije Istre kao Wedding destinacije. Istra je defintivno lokacija za nezaboravna vjenčanja ali i putovanja nakon istih.

Tema ovogodišnjeg sajma vjenčanja SPOSAnews16 usmjerena je na promociju Istre kao wedding destinacije, a prostor Zračne luke Pula prvi je susret inozemnog posjetitelja s Istrom.